2 romani au vrut sa se imbogateasca rapid, insa au confundat casa de marcat cu cantarul de produse. „Au plecat cu el in carca, cred ca tarziu si-au dat seama ca din teapa, au luat teapa.”

„Au plecat cu el in carca, insa cred ca tarziu si-au dat seama ca din dat teapa, si-au luat teapa.Probabil ca se gandeau ca au dat boom-ul.”

Doi români din  au vrut să se îmbogăţească rapid, însă au confundat casa de marcat cu cântărul din brutăria în care au intrat să fure.

Conform Non e La Radio, românii au intrat în brutărie, au ameninţat-o pe angajata aflată în interior însă, în loc să fure casa de marcat, au fugit cu un cântar electronic.

Cei doi s-au îndepărtat cu un scooter de locul faptei, însă au fost prinşi rapid de un echipaj de poliţie.

Românii, de 18 şi 25 de ani, au fost reţinuţi, iar marfa a fost înapoiată reprezentanţilor brutăriei.

citeste si: Un șofer de TIR a vândut toată marfa din TIR, pentru a-și recupera salariul neplătit de angajator.

Un șofer de TIR a vândut toată marfa din camion pentru a-și recupera salariul neplătit de angajator.

Românul lucra pentru o firmă din Spania care a dat faliment și le-a transmis patronilor că-și va face singur dreptate dacă nu-și va primi banii restanți.

A vandut marfa, pentru a se razbuna pe patron!

A ieșit cu camionul pe poarta fabricii și a vândut țevile din TIR, marfă în valoare de 50.000 de euro. Judecătorii spanioli îl obligă la plata contravalorii mărfii, și riscă până la 4 ani de închisoare pentru furt, deturnare de bunuri și șantaj.Faptele s-au petrecut acum patru ani, iar șoferul va fi judecat pe 17 octombrie, relatează observator.tv

Soferul de TIR

Românul, rezident în Benicarlo, care avea cazier judiciar, a lucrat ca şofer de camion pentru o firmă spaniolă între 16 octombrie 2013 şi 15 martie 2014. Atunci a fost concediat, împreună cu toţi colegii săi, firma declarând falimentul.

Pe 18 martie a mers în poligonul industrial Ricular de Tarragona, și a plecat cu camionul pe care îl conducea. TIR-ul era încărcat cu peste 11 tone,cu ţeavă PVC. Șoferul a umblat la dispozitivul GPS, pentru a nu mai putea fi localizat.

Marfa TIR

Şefii companiei l-au sunat şi i-au cerut să se întoarcă, dar românul le-a spus că va returna marfa şi camionul atunci când îşi va primi salariul neplătit. Poliţia a găsit camionul pe N-340, la Benicarlo, după câteva ore, dar era gol.

Transport Marfa

Românul a spus că a vândut toată marfa, în valoare de 50.000 de euro. Marfa nu a fost recuperată Procurorul a cerut un an şi jumătate de închisoare pentru el, dar pedeapsa maximă poate fi de 4 ani.În plus, va trebui să plătească şi contravaloarea mărfii din camion, 50.000 de euro.

Hoțului din Marea Britanie, arestat la domiciliu, i s-a pus brățara de monitorizare pe piciorul cu proteză. De tot râsul.

Hoțului din Marea Britanie, arestat la domiciliu, i s-a pus brățara de monitorizare pe piciorul cu proteză. De tot râsul.

De rasul, plansul, ca-n filmele cu STAN si BRAN. Cum sa faci asa ceva? Fiecare are uscaciunile lui in institutiile statului, dar asta parca o intrece pe toate.

Un angajat al poliției l-a întrebat: „Contează la ce gleznă îți pun brățara?”

citeste si: Decizie de ultimă oră pentru românii din Marea BRITANIE! Cei care nu vor face asta vor fi nevoiți să se întoarcă acasă! Cine riscă să fie dat afară

Un bărbat din Marea Britanie, care are un singur picior, a ajuns în atenția presei, după ce autoritățile i-au atașat brățara electronică de monitorizare la piciorul cu proteza detașabilă. El este arestat la domiciliu, pentru patru săptămâni, pentru furt.

Bărbatul de 29 de ani și-a pierdut un picior, în urma unui accident de motocicletă, în anul 2011. El a fost condamnat la patru săptămâni de arest la domiciliu, iar pentru i se monitoriza activitatea, i-a fost atașată o brățară electronică, informează tabloidul britanic The Sun.

Un angajat al poliției l-a întrebat: „Contează la ce gleznă îți pun brățara?”

UK Police wrong leg
Comedy in UK
UK Police
Police UK

„Am crezut că este o glumă de prost gust. Motivul pentru care am fost arestat la domiciliu e tocmai că am un singur picior și că nu pot presta muncă în folosul comunității. Apoi m-am gândit: ‘ce naiba, să vedem ce face’. Astfel, el mi-a ridicat piciorul cu proteza și m-a zis să îmi dau jos șoseta, pentru că brățara trebuie să fie în contact direct cu pielea. M-am abținut să nu râd. M-am gândit să îi spun, dar am vrut să văd cât de departe ajunge această situație stupidă ”, a pus bărbatul, a cărei proteze are o culoare și o textură diferită de celălalt picior.

Un purtător de cuvânt a precizat: „Este o situație care se întâmplă rar. Nu au fost urmate procedurile și am luat acțiuni pentru remedierea situației”.