An senzational pentru International Alexander! TRANSPORTATORUL urca in TOPUL romanesc, si pregateste noi investitii!

An senzational pentru firma International Alexander! Ce premiu a mai primit, după titlul de cel mai performant operator de transport si logistică

A fost un an senzațional pentru Internațional Alexander! Firma a pus mâna pe un nou premiu, după ce a primit ”Premiul special pentru cel mai performant operator de transport si logistică” din partea revistei Capital.

International Alexander, prin Loredana Dan/Europe Business Development, a mai obţinut anul acesta înca un premiu în cadrul Galei Premiilor Tranzit.Firma a obţinut ”Premiul pentru cel mai eficient operator de transport cu capital românesc”, iar Loredana Dan a fost premiată pentru ,,Cel mai eficient manager de transport”.

Alexander International

Cu o strategie clar conturata, cu un sistem coerent de valori si cu o filosofie centrata pe investiii continue, International Alexander, business care a luat nastere în urma cu 15 ani, a înregistrat o dezvoltare fulminanta.

Dupa creşteri impresionante an de an, compania a ajuns în 2017 la o cifra de afaceri de 55 milioane de euro. Performanţa este cu atât mai impresionanta cu cât compania, specializata pe transportul rutier internaţional de marfa, are capital100% românesc, fiind înfiinţata şi condusa de antreprenorul Simion Apreutese.

Care este secretul succesului într-o piaţa atât de complicata?

Alexander International

Antreprenorul a mizat totdeauna pe calitate: a investit în profesionişti, formând astfel o echipa de succes, în flota de ultima generaţie (exclusiv Mercedes Benz şi Krone), în depozite de clasa A, soluţii IT, certificari ISO / AEO / TAPA şi a extins permanent portofoliul de servicii.

„Rezultatele muncii de echipa s-au regasit în rezultatele financiare care au crescut anual şi în premiile obţinute de companie: premiul pentru Stabilitate financiara, Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc şi Compania de Transport a Anului”, explica Loredana Dan, Europe Business Development Manager Internaţional Alexander.

Alexander International

Internaţional Alexander Holding deţine zece companii independente şi activeaza în România, Ungaria, Serbia şi Germania, cu un portofoliu complex de servici: de transport rutier, maritim & aerian, intermodal, depozitare, servicii logistice integrate, service auto şi imobiliare.Compania pregateşte noi investiţii de amploare în flota, în depozite şi în transportul feroviar. Au fost astfel achiziţionate terenuri în

Timişoara, Sibiu, Sebeş şi Bucureşti pentru construcţia a noi depozite, iar compania are în curs de dezvoltare un nou serviciu pe care îl are în lucru în domeniul transportului intermodal.