Aproximativ romaneste:Zugrav din Marea Britanie a incurcat 7 case pe care le-a zugravit.Mai mult,a inceput o locuință și a terminat lucrarea la altă casă.

Se intampla in Marea Britanie:În trei ani, zugravul de 49 de ani a încurcat de șapte ori casele pe care trebuia să le zugrăvească din Marea Britanie.Mai mult acesta a început să zugrăvească o locuință și a terminat lucrarea la altă casă

În cazul acestui meșter, s-ar putea spune că eroarea a devenit o rutină. Specializat în zugrăvirea exteriorului clădirilor, omul își ia uneltele, se instalează, revopsește casa și un pic mai târziu află că nu era la adresa bună, ci la vecini.

Un zugrav din Marea Britanie a incurcat 7 case pe care le-a zugravit.Mai mult,a inceput o locuință și a terminat lucrarea la altă casă.

Șeful său spune că este un zugrav excelent, doar că este un pic zăpăcit. În trei ani, zugravul de 49 de ani a încurcat de șapte ori casele pe care trebuia să le zugrăvească din Marea Britanie.

Patronul firmei de construcții din regat, a explicat presei BBCdeja l-a concediat de mai multe ori pe angajatul distras. Dar de fiecare dată, l-a reangajat după aceea, pentru că este un muncitor eficient. Atunci când nu se înșală în privința adresei.

Șeful său a decis în iunie să ia o cameră de filmat și să vadă ce se petrece. Ajunge în apropiere de o casă situată într-o localitate din Țara Galilor și se aude spunând „Din nou!”. Îi arată angajatului plasticul de la ferestrele locuinței vecine. Acolo trebuia să vopsească. Proprietarii ambelor case sunt plecați, așa că n-a avut cine să-i spună că nu e în locul unde trebuia să se afle.

Un zugrav din Marea Britanie a incurcat 7 case pe care le-a zugravit.Mai mult,a inceput o locuință și a terminat lucrarea la altă casă.

Meșterul privește, se lovește cu palma de frunte și mărturisește că deja a zugrăvit fațada… locuinței greșite. Filmarea cu momentul, care a ajuns pe rețelele sociale, a devenit virală.

A început să zugrăvească o locuință și a terminat lucrarea la altă casă

Patronul firmei de construcții din regat, a explicat presei că deja l-a concediat de mai multe ori pe angajatul distras. Dar de fiecare dată, l-a reangajat după aceea, pentru că este un muncitor eficient. Atunci când nu se înșală în privința adresei.

La rândul său, zugravul spune că nu are nici cea mai mică idee de ce i se tot întâmpla asta și de ce tot încurcă adresele. Mai mult, și atunci când nimerește la adresa bună, nimic nu e garantat. Odată, acesta a început să zugrăvească o casă la adresa la care trebuia, dar și-a încheiat lucrarea…la altă casă!

Un zugrav din Marea Britanie a incurcat 7 case pe care le-a zugravit.Mai mult,a inceput o locuință și a terminat lucrarea la altă casă.

Patronul nici măcar nu se mai enervează

„Aproape că m-am obișnuit acum. Nici măcar nu mă mai enervez”, a mărturisit Duane Knott. Spune că își filmează angajatul la fiecare nouă gafă pe care o face. „Am întrebat pe alți patroni dacă au și astfel de probleme cu angajații, dar mi-au spus că nu și că povestea mea e pur și simplu incredibilă”, mărturisește șeful ghinionist.

Pe de altă parte, zugravul nu este singurul dintre angajații care l-au făcut pe patronul ghinionist să vadă roșu în fața ochilor. Unul dintre colegii acestuia, angajat de un an, s-a înșelat și el în privința locuinței pe care trebuia să o zugrăvească. Însă este departe încă de „recordul” mesterului prezentat mai sus, scrie BBC.