Ce vezi prima data in aceasta imagine te defineste. Afla ce fel de persoana esti

Este posibil sa nu realizam, dar lucrurile de care suntem atrasi sau pe care le observam mai intai pot spune o multime de lucruri despre personalitatea noastra. Arunca o privire atenta asupra ilustratiei de mai sus si spune-ne: ce ai vazut prima data?

Acum este timpul sa afli ce spune alegerea ta despre tine!

Radacini

Daca acesta este primul element pe care l-ai vazut, inseamna ca esti introvertita. Accepti criticile cu fruntea sus si le interpretezi constructiv. Mai mult decat atat, le privesti ca pe niste sfaturi si nu iti poti imagina viata fara disciplina. Pentru tine, morala si principiile sunt pe primul loc, iar aceste convingeri te ajuta sa fii un om care obtine mereu ceea ce isi doreste. Esti totodata o persoana greu de schimbat si incapatanata.

Copaci

Esti extrovertit. Esti amabil cu cei din jurul tau, dar nu permiti nimanui sa ti se urce-n cap. Ai pretentii mari fata de cei dragi, carora le esti devotata si foarte loiala. Pentru ca cineva sa iti castige increderea, trebuie sa se straduiasca din rasputeri. Ai ceva aparte, care ii atrage pe ceilalti.

Buze

Esti calm si stii sa depasesti greutatile pe care, de altfel, le eviti ori de cate ori poti face acest lucru. Chiar daca esti inteleapt, poti fi naiv si le poti acorda oamenilor din jur prea multa incredere. Cei din jur te pot vedea slab si neajutorat, dar nu esti asa. Bunatatea este punctul tau forte.

Alege un desen si afla ce dezvaluie acesta despre starea ta emotionala

Alege un desen si afla ce dezvaluie acesta despre starea ta emotionala

Alegerile noastre dezvaluie multe despre cine suntem ca oameni si despre actiunile noastre. Prin urmare, desenul pe care il vei alege iti va descrie starea emotionala. Cel putin, asa spun psihologii:

DESEN nr. 1

DESEN nr. 1

Daca ai ales acest desen, esti genul de persoana indecisa, care este mereu afectata de lupta permanenta din mintea sa si de gandurile contradictorii. Iti este extrem de greu sa iei o hotarare pentru ca vrei sa obtii totul si iti este teama sa nu pierzi vreuna dintre optiuni.

DESEN nr. 2

DESEN nr. 2

Daca aceasta este alegerea ta, s-ar putea sa lupti sa te intelegi cu tine insati. E posibil sa te simti tradata, singura sau putin neajutorata, dar inca incerci sa iti gasesti fericirea. Gandesti bine, dar ai nevoie de timp pentru a te putea deschide in fata oamenilor si pentru a-ti regasi linistea.

DESEN nr. 3

DESEN nr. 3

Ti-a atras atentia acest desen? Ei bine, s-ar putea sa treci printr-un perioada nefericita a vietii tale. Poate fi vorba despre o relatie sfarsita neasteptat, o problema de familie sau chiar dificultati la locul de munca care te tin treaza noaptea.Liniile incrucisate inseamna, de asemenea, ca ai incercat sa gasesti solutii, dar situatia te depaseste.

DESEN nr. 4

DESEN nr. 4

Ai ales acest doodle pentru ca esti o persoana creativa. Esti o artista care vrea sa creeze ceva unic si chiar aceasta dorinta este cea care te impiedica sa reusesti. Trebuie sa gasesti o modalitate de a-ti canaliza creativitatea si a da nastere a ceva special, altfel risti sa pierzi acest dar.

DESEN nr. 5

DESEN nr. 5

Daca aceasta este desenul care ti-a atras atentia, atunci e posibil sa treci printr-o criza profunda. E posibil sa existe multe lucruri care iti impovareaza inima si te fac sa te simti obosita, singura si fara speranta. Nu te mai inchide in tine si vorbeste cu un prieten despre asta. Astfel de sentimente te pot afecta pe termen lung si ar fi mai bine daca ai cauta ajutor.

DESEN nr. 6

DESEN nr. 6

Cauti cu disperare ordinea in viata ta. Simti ca viata ti se descompune, elemente mici indepartandu-se in directii diferite. Figurile care se suprapun inseamna ca iti doresti sa le aduci impreuna, dar totul devine din ce in ce mai dificil.

DESEN nr. 7

DESEN nr. 7

Daca aceasta este alegerea ta, atunci simti nevoia sa te lupti pentru a iti gasi pacea si armonia interioara. Incerci sa te descoperi si te simti dezorientata in legatura cu viata. Spirala arata incercarea ta de a te identifica cu sine. Lupta ta este aceea de a te accepta pe deplin si a te simti confortabil cu neajunsurile tale. Este posibil sa cauti perfectiunea, dar acceptarea vine intai.

DESEN nr. 8

DESEN nr. 8

Ai ales acest desen? Atunci te lupti cu extremele vietii tale. S-ar putea sa te simti deranjata fiindca pentru fiecare pas pe care il faci trebuie sa faci altii inapoi. Oscilezi intre speranta si disparare, care te tin treaza noaptea. Stii ca meriti o pauza, dar de fiecare data cand esti aproape de ea, se indeparteaza.