DACIA SHIFT, modelul studentului român, care a lăsat cu gura căscată lumea AUTO! Bravo lui!

Un student român a realizat modelul Dacia SHIFT de la schita la stadiul finit, si ne-a aratat cum va fii cel mai futurist model de Dacia. El a fost botezat SHIFT, iar designul este, într-adevăr, unul SF, cu mult peste conceptele si liniile desenate pana acum de constructorul roman.

Mai jos puteti trage singuri o concluzie intre cele viziunea studentului, respectiv Dacia SHIFT si cele ale constructorului actuale. Care credeti ca ar fi varianta ce ar trebui sustinuta si viralizata?

Dacia Shift 

Dacia SHIFT
Un student român şi-a imaginat, cum va arăta cel mai futurist model de Dacia. El a fost botezat SHIFT, iar designul este, într-adevăr, unul SF.
Dacia SHIFT
Dacia SHIFT

Dacia SHIFT, munca studentului, care a reusit sa transforme liniile obisnuite si butucanoase si oarecum greoaie, ale Daciei, in cu totul altceva, a fost surprinsa de la stadiul de schita pana la produsul finit, care  a lasat cu gura cascata intreaga lume. Ce ar fi daca acesti oameni talentati, ar prelua fraiele, si li s-ar permite sa inlocuiasca „dinozaurii” actuali, astfel incat sa vedem o schimbare la fata poate a Romaniei, in mai multe domenii?

Dacia SHIFT
Dacia SHIFT
Dacia SHIFT
Dacia SHIFT: De la desen, la realitate! Studentul roman a aratat ca un design poate schimba fata pietei auto din Romania.
Dacia SHIFT

Conform designerului român, arhitectura lui Shift îi permite acestuia sa fie alimentat, alternativ, pe baza de pile de hidrogen, studentul desenând deja o posibila aplicatie a acestei tehnologii la nivelul conceptului pe care l-a creat, scrie automarket.ro.

Din pacate, cum bine ne-am obisnuit talentele acestor copii, viitorul tarii,nu sunt valorificate, iar conceptul SHIFT probabil nu va depasi stadiul de schita si de desen, el fiind un proiect independent, fara legatura oficiala cu marca Dacia. Si totusi, reactiile publicului ar putea, de ce nu?să atragă măcar atenţia oficialilor constructorului român.

Insa Dacia vine din urma, cu 2 modele electrice, pe care le puteti vedea singuri mai jos, si credem ca puteti trage singuri o concluzie intre cele viziunea studentului, respectiv Dacia SHIFT si cele ale constructorului roman. Care credeti ca ar fi varianta ce ar trebui sustinuta si viralizata?

Dacia a anuntat ca va lansa în viitorul apropiat, pana in 2020 cel putin o mașină electrică „șocant de accesibilă” Dacia LOGAN Electrica

Dacia va lansa în viitorul apropiat o maşină electrică „şocant de accesibilă”. Acesta a fost titlul de vineri al publicaţiei britanice The Daily Express, jurnaliştii britanici remarcând că un model electric al mărcii Dacia ar umple un gol de pe piaţa automobilelor electrice: acela al maşinilor accesibile ca preţ.

Dacia va lansa în viitorul apropiat, pana in 2020 cel putin o mașină electrică „șocant de accesibilă” Dacia LOGAN Electrica
Dacia va lansa în viitorul apropiat, pana in 2020 cel putin o mașină electrică „șocant de accesibilă” Dacia LOGAN Electrica
Dacia va lansa în viitorul apropiat, pana in 2020 cel putin o mașină electrică „șocant de accesibilă” Dacia LOGAN Electrica

Un model electric marca Dacia, spune presa britanică, ar putea avea acelaşi efect precum cel al Sandero şi Duster pe pieţele benzinei şi motorinei, în Marea Britanie fiind cele mai ieftine autoturisme.Pentru a realiza un astfel de model,

Dacia este probabil să împrumute foarte mult de la maşinile electrice fabricate de compania-mamă Renault, care produce modele precum Zoe, o maşină eletrică de mare succes. Probabil însă că mașina ar trebui să fie construită pe o platformă cu totul nouă, ceea ce ar sugera că aceasta nu va fi lansată înainte de 2020.

Si Sandero se pregateste de era electrica : Sandero Electron

Dacia electrică este viitorul la care visează mulți șoferi care încă nu-și permit un vehicul electric, dar statul începe să-i oblige să nu mai polueze. Dacia e realizat un Sandero electric anul trecut, iar modul ei de funcționare te-ar putea interesa.

Artizanul acestei Dacia electrice este Dănuţ Gabriel Marinescu, directorul Centrului de Cercetare Ingineria Automobilului din cadrul Universităţii Piteşti.

În toamna anului trecut, a fost prezentat pentru prima dată un vehicul electric construit pe șasiul unei Dacia Sandero.Modelul a fost botezat Sandero Electron și este unul experimental, care nu va intra probabil niciodată în linia de fabricație.

4 thoughts on “DACIA SHIFT, modelul studentului român, care a lăsat cu gura căscată lumea AUTO! Bravo lui!

  1. Pingback: my link

Comments are closed.