S-a c…cat in el de noroc:A castigat la Loto in UK,4Mil.lire,dar n-a primit banii ca biletul fusese cumparat cu un card furat.

O întâmplare incredibilă s-a petrecut de curând în Marea Britanie. Britanicii Mark Goodram și prietenul său Jon-Ross se credeau bogați și scăpați de griji, când au descoperit că au câștigat la loterie 4 milioane de lire sterline, scriu cei de la observator.tv

S-a c…cat in el de noroc:A castigat la Loto in UK,4Mil.lire,dar n-a primit banii ca biletul fusese cumparat cu un card furat.

Pentru că firma de loterie a găsit o “ciudăţenie” la cumpărarea biletului, aceasta a hotărât să nu acorde nicio liră celor doi căştigători. Mai bine spus,
loteria a refuzat să le plătească premiul, acuzându-i că au cumpărat biletul câștigător cu banii de pe un card bancar furat. Cei doi prieteni au dezmințit acuzațiile, dar oficialii loteriei britanice au spus ferm că niciun ban nu le va fi virat până când ancheta poliției nu ajunge la o concluzie.

Astfel, la doar o săptămână după ce a câștigat, britanicul Mark Goodram nu a primit nici banii de la loterie și a fost și dat afară din casă de către prietenul său Jon-Ross Whatson, cu care s-a certat foarte tare.

Mark Goodram a suferit o depresie cumplită şi situaţia lui s-a deteriorat și mai mult în ultimele zile. Potrivit celor de la The Mirror, prietenii săi au declarat că, Mark Goodram nu are adăpost în acest moment și trăiește pe străzi.

Tânărul de 36 de ani a fost fotografiat, de altfel, bând pe stradă dintr-o sticlă de cidru ieftin și mâncând chiftele de 1 liră.

”A ajuns de la un stil de viață cu șampanie, crezând că e milionar, la dormit pe străzi, la băut cidru ieftin și la stat în compania cerșetorilor. Ieșise din închisoare cu puțin timp înainte să câștige la loto, dar acum a fost dat afară din casă și trece prin cele mai grele momente. Este foarte frustrat pentru că nu a primit premiul, dar încă mai crede că va lua banii și spune că va merge în justiție dacă nu va fi plătit”, a declarat un prieten al lui Goodram, pentru The Mirror.

De reţinut că Mark Goodram și prietenul său, au antecedente penale. În noiembrie, Goodram a fost condamnat la 8 luni de închisoare, pentru că a furat dintr-un garaj. Atât el cât și prietenul său, susțin că au cumpărat biletul câștigător cu banii lor, nu dintr-un card bancar furat.

citeste si:

Marea Britanie: 20.000 de litri de votcă au dispărut în Derbyshire. Șofer român de motostivuitor, principalul suspect

Potrivit Derby Telegraph, Florin U. de 37 de ani lucra pe un motostivuitor al firmei Kuehne Nagel Drinks Logistics, din Dove Valley Park, Foston.Un șofer român de motostivuitor este acuzat că a pus la cale furtul a 20.0000 de litri de votcă dintr-un depozit din Derbyshire.

Potrivit Derby Telegraph, Florin U. de 37 de ani lucra pe un motostivuitor al firmei Kuehne Nagel Drinks Logistics, din Dove Valley Park, Foston.Dus în fața instanței, românul nu a recunoscut fapta, iar cazul său va fi judecat la Derby Crown Court pe 29 august.

citeste si:

Veni, vidi, vici : Român ajuns in Marea Britanie, s-a bucurat de visul din regat numai 24 de ore.A aterizat în Londra, si a 2-a zi a fost arestat pentru furt.

Veni, vidi, vici : Visul britanic a durat numai câteva ore pentru românul prins la furat in Marea Britanie:

Visul britanic a durat câteva ore pentru un român prins la furat in Marea Britanie: A fost prins și imediat ce a aterizat în Londra.

Un român a fost prins la furat în Marea Britanie la mai puțin de 24 de ore după ce a ajuns în regat, conform Dailymail.In ziua următoare, el a fost prins încercând să fure bunuri în valoare de 500 de lire sterline dintr-un magazin TK Maxx din Nottingham.

Bărbatul, tatăl unui copil, a încercat să folosească o sacoșă căptușită cu folie de aluminiu pentru a dezamorsa alarmele de pe bunurile magazinului.

Veni, vidi, vici : Român ajuns in Marea Britanie, s-a bucurat de visul din regat numai 24 de ore.A aterizat în Londra, si a 2-a zi a fost arestat pentru furt.

Aici intervine legenda urbana, pe care cred ca am auzit-o cu totii.Cum sa fentezi aparatele. Concluzia? Nu merge.

El a fost arestat în magazin și s-a prezentat în fața instanței luni, mai apoi fiind reținut într-un centru pentru infractor timp de 4 luni.

El a reușit o „performanță” greu de egalat în Marea Britanie. Leonard, în vârstă de 20 de ani, a aterizat în Regatul Unit, sâmbătă a comis un furt, iar luni a intrat la închisoare, scrie Metro.

În ciuda faptului că a fost închis, românul spune că nu vrea să plece din Marea Britanie. El a fost arestat la doar o zi după ce a sosit în Marea Britanie. La câteva ore după ce a aterizat, bărbatul a intrat într-un magazin din Nottingham și a tapetat o geantă cu folie de aluminiu, pentru a încerca să fenteze aparatele antifurt din magazin.

Planul său nu a funcționat însă, iar bărbatul a fost oprit de agenții de pază și toate bunurile furate de acesta au fost recuperate.

„La audieri, a spus că a aterizat cu o zi înainte să fie arestat. A mers la o adresă din Doncaster, cu intenția de a-și găsi ceva de lucru. Acolo a fost abordat de către un alt român, pe care acuzatul susține că nu îl cunoștea. Acesta i-ar fi sugerat să fure mai multe bunuri dintr-un magazin din Nottingham sau să fure din gențile deschise ale clienților”, a declarat procurorul Sanjay Jerath.

Leonard-Valter Rudor nu vorbește engleza și a fost ajutat de un translator în fața magistraților. El a recunoscut că a furat bunuri în valoare de peste 500 de lire sterline și a fost condamnat la 16 săptămâni de închisoare.

Românul a devenit tată în urmă cu două săptămâni și spune că urma să stea la un prieten din Marea Britanie pentru a face rost de bani. „Promisiunea acestor bani făcuți ușor l-au făcut să comită aceste infracțiuni. După cum vă puteți imagina, el nu avea nicio sursă de venit aici”, a declarat apărătorul românului.

Chiar daca e de rasul plansul, cazul e similar cu cel al hoțului din Marea Britanie, arestat la domiciliu, caruia i s-a pus brățara de monitorizare pe piciorul cu proteză.

Chiar daca e de rasul plansul, cazul e similar cu cel al hoțului din Marea Britanie, arestat la domiciliu, caruia i s-a pus brățara de monitorizare pe piciorul cu proteză

De rasul, plansul, ca-n filmele cu STAN si BRAN. Cum sa faci asa ceva? Fiecare are uscaciunile lui in institutiile statului, dar asta parca o intrece pe toate.

Un angajat al poliției l-a întrebat: „Contează la ce gleznă îți pun brățara?”

citeste si: Decizie de ultimă oră pentru românii din Marea BRITANIE! Cei care nu vor face asta vor fi nevoiți să se întoarcă acasă! Cine riscă să fie dat afară

Un bărbat din Marea Britanie, care are un singur picior, a ajuns în atenția presei, după ce autoritățile i-au atașat brățara electronică de monitorizare la piciorul cu proteza detașabilă. El este arestat la domiciliu, pentru patru săptămâni, pentru furt.

Bărbatul de 29 de ani și-a pierdut un picior, în urma unui accident de motocicletă, în anul 2011. El a fost condamnat la patru săptămâni de arest la domiciliu, iar pentru i se monitoriza activitatea, i-a fost atașată o brățară electronică, informează tabloidul britanic The Sun.

Un angajat al poliției l-a întrebat: „Contează la ce gleznă îți pun brățara?”

UK Police wrong leg
Comedy in UK
UK Police
Police UK

„Am crezut că este o glumă de prost gust. Motivul pentru care am fost arestat la domiciliu e tocmai că am un singur picior și că nu pot presta muncă în folosul comunității. Apoi m-am gândit: ‘ce naiba, să vedem ce face’. Astfel, el mi-a ridicat piciorul cu proteza și m-a zis să îmi dau jos șoseta, pentru că brățara trebuie să fie în contact direct cu pielea. M-am abținut să nu râd. M-am gândit să îi spun, dar am vrut să văd cât de departe ajunge această situație stupidă ”, a pus bărbatul, a cărei proteze are o culoare și o textură diferită de celălalt picior.

Un purtător de cuvânt a precizat: „Este o situație care se întâmplă rar. Nu au fost urmate procedurile și am luat acțiuni pentru remedierea situației”.