Sofer care a depășit un TIR pe linia continuă, într-o curbă fără vizibilitate, și era la un pas să spulbere o mașină.Prin statie: „Mi se fâlfâie. Am asigurare la mașină, mă p… pe el!”

Caz revoltător în județul Suceava: un șofer care a depășit un TIR pe linia continuă, într-o curbă fără vizibilitate, și era la un pas să spulbere o mașină de sens opus a avut o reacție stupefiantă după incident.

Un șofer a fost filmat în timp ce face o depășire periculoasă și forțează un alt șofer să iasă de pe carosabil, transmite RealitateadeSuceava.net. Ulterior, prin stația radio, i-a amenințat cu bătaia pe ceilalți șoferi și nu a arătat nicio urmă de regret pentru manevra periculoasă.

Incidentul s-a produs joi după-amiază, pe DN 17, în județul Suceava, la intrare între localitățile Molid și Frasin.

„Omule, tu ești sănătos la cap? În curbă la dreapta, pe linie continuă tu te-ai băgat în depășire și el nu te-a lăsat?”, l-a întrebat șoferul care a filmat întreaga scenă. „Îți trebuie și oleacă de minte în bostanul acela”, a spus un alt șofer.

„Mi se fâlfâie de filmarea ta. Da, îl nenoroceam pe ăla, care-i problema. Am asigurare la mașină, mă p.. pe el! Dacă vrei du-te în fața mea că intru și în tine, crezi că mi-e frică?”, a mai spus șoferul prin stația radio când i s-a atras atenție cu privire la prezența unui echipaj de poliție în acea zonă.

Ce ar trebui facut in aceasta situatie? Ce vina au ceilalti participanti la trafic, ca un asemenea sofer, se afla pe sosele? Care ar trebui sa fie pedepsele pentru astfel de iesiri in trafic? Ar trebui legislatia schimbata, si mult mai aspra in astfel de cazuri? Va lasam sa va dati cu parerea, in comentarii poate se schimba ceva.