TAHOGRAFUL bată-l vina: 2 şoferi de TIR au fost înregistraţi de DNA, când vorbeau la telefon despre tahograf

Doi soferi de TIR au fost înregistraţi de DNA Ploieşti când vorbeau la telefon despre tahograf. 101 convorbiri au stocat procurorii într-un dosar pe care apoi l-au trimis în instanţă.

Asta e chiar bună, și exprima exact cum se intâmplă lucrurile in țara noastra!

Luju.ro scrie că în dosarul aflat la Tribunalul Bucureşti în care Ana Maria Pătru, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente a fost trimisă în judecată pentru un pretins trafic de influenţă, de procurorii Lucian Onea şi Cerasela Răileanu, în loc să existe înregistrări care să probeze traficul de influenţă, exista de fapt 101 înregistrări cu discuţii purtate între doi şoferi de TIR, sau discutii purtate de cei doi camionagii cu soţiile lor.

Există trei înregistrări audio publice cu convorbirile dintre şoferi, în care ei vorbesc despre timpi de condus, tahometru, garnitura de chiulasă şi situaţia drumurilor înzăpezite. (sursa:observator.ro)

Înregistrările sunt făcute timp de 5 zile, la jumătatea lunii noiembrie a anului 2016.

Citeste si: Un patronat al transportatorilor cere Guvernului să se opună unui pachet de măsuri propus în Consiliul UE

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), unul dintre patronatele transportatorilor, a anunțat vineri că solicită Guvernului să susțină interesele transportatorilor români și să se opună ferm propunerilor periculoase privind un pachet de măsuri ale actualei președinții austriece la Consiliul Uniunii Europene (UE), care ar restricționa transporturile rutiere internaționale.

”UNTRR își exprimă îngrijorarea cu privire la proiectul periculos de compromis al actualei președinții austriece a Consiliului Uniunii Europene privind pachetul mobilitate 1, prin care se propune restricționarea abuzivă a transporturilor rutiere internaționale în UE, reprezentând un pas înapoi de la realizarea spațiului european unic al transporturilor conform obiectivelor Cartei Albe a Comisiei Europene și libertăților fundamentale privind circulația în UE, la care România a aderat în 2007”, se arată în comunicat.

Transportatori români
Transportatori români
Transportatori români