Un britanic si-a scos sotia la vanzare, pe internet. Ce reactie a avut femeia dupa ce a vazut anuntul

Un barbat din Marea Britanie si-a scos sotia la vanzare pe internet pentru ca il cicalea si nu ii arata compasiune.

Simon O’Kane, tatal a doi copii, a publicat un anunt pe eBay, prin care a anuntat ca o vinde pe Leandra, sotia lui, pe care a comparat-o cu o masina la mana a doua. Totul a fost o gluma, insa acesta a constatat cu uimire ca licitatia a ajuns pana la 65.880 de lire in numai doua zile, informeaza Daily Mail, preluat de Agerpres.

Barbatul si-a descris sotia ca avand ”un corp decent” si ”abilitati in bucatarie”. De asemenea, acesta a mentionat ca ”nu e noua, a fost folosita, dar mai tine cateva mile”. La puncte slabe, acesta a mentionat ca sotia sa scoate deseori ”zgomote care nu pot fi reduse la tacere decat daca ii comanzi piese noi”.

Cand Leandra O’Kane a aflat despre gluma sotului sau si ca este scoasa la vanzare, s-a infuriat la culme. Cosmeticiana in varsta de 27 de ani a declarat: ”Imi venea sa-l omor. Toata lumea de la munca a vazut (anuntul – n.r.) si a ras.

Nu numai ca m-a scos la vanzare, dar a folosit si o fotografie groaznica. Mereu se plange ca ii e rau, e ipohondru, apoi se duce la sala de fitness cate trei-patru ore. I-am zis ca daca se poate duce la sala nu merita sa-mi fie mila de el”. ”Daca eBay nu scotea anuntul, cine stie cat as fi valorat?”, a adaugat ea.

Barbatul spune ca sotia sa, nu s-a suparat prea tare. ”Sunt foarte norocos ca e asa de buna si imi suporta toate glumele”, a spus acesta, potrivit sursei citate. Barbatul a mentionat ca nu ar fi lasat pe nimeni sa o cumpere pentru ca ”e prea buna”, dar ca ar fi fost curios la cat ar fi ajuns licitatia.

3 thoughts on “Un britanic si-a scos sotia la vanzare, pe internet. Ce reactie a avut femeia dupa ce a vazut anuntul

  1. Pingback: bear bows

Comments are closed.