VIDEO „România vrea autostrăzi!”. A fost lansat imnul oficial al campaniei.

TRUPA 9 şi ViKloth au lansat imnul oficial al campaniei „România vrea autostrăzi”. În videoclipul piesei apare şi Ştefan Mandachi, cel care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova.

Imnul oficial al campaniei „România vrea autostrăzi!” a fost lansat miercuri seară. Este vorba despre o piesă hip-hop cu influenţe folclorice. Versurile au fost scrise de TRUPA 9 şi ViKloth. Sunt versuri cu o puternică încărcătură emoţională, cu un mesaj centrat pe infrastructura rutieră precară din România şi pe alegerile care vor urma.

„A fost felul nostru de a susţine campania „#sîeu” vreau autostrăzi. Sperăm şi noi ce speră toţi cei care susţin campania şi poate este primul pas spre ceva concret”, ne-a declarat Lucian Curelariu, solist la TRUPA 9. El a spus proiectul muzical a fost realizat în doar două zile.

Artiştii au făcut şi un videoclip pe care l-au publicat deja pe www.youtube.com. În clip apare inclusiv Ştefan Mandachi, iniţiatorul campaniei „România vrea autostrăzi!”, cel care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, precum şi fostul internaţional Dorin Goian. Clipul a fost făcut de doi suceveni: Radu şi Mihaela Baran.

Primul metru de autostradă din Moldova a fost construit de un sucevean, cu bani proprii.

VIDEO „România vrea autostrăzi!”. A fost lansat imnul oficial al campaniei.

Afaceristul sucevean Ştefan Mandachi a construit primul şi singurul metru de austostradă din Moldova. „Monumentul autostrăzii” va fi inaugurat pe 15 martie, ca formă de protest faţă de faptul că România nu are autostrăzi.

Ştefan Mandachi a anunţat că la ora inaugurării va suspenda timp de 15 minute activitatea restaurantelor şi hotelurilor pe care le administrează.(sursa si multumiri:focusnews)