HOROSCOP 26-30 Noiembrie: IMPAS mare pentru toate zodiile! Cum se-ntoarce roata?

HOROSCOP. Previziunile astrologice pentru toată perioada 24 – 30 noiembrie 2018. Neptun revine la mersul direct – Careu în T puternic pe semnele Fixe Previziuni Urania pentru perioada 24 – 30 noiembrie 2018:

SĂGETĂTOR O să cheltuiţi nişte bani c-aveţi musafiri, dar o să vă bucuraţi şi de prezenţa lor şi de nişte daruri pe gustul vostru. O întâlnire cu largi ecouri în viaţa voastră sentimentale şi se poate să aibă loc un declic interior şi să ajungeţi la căsătorie.

Horoscopul sfarsitului de Noiembrie

CAPRICORN O surpriză plăcută din partea cuiva care vă iubeşte şi o să deveniţi mai flexibili şi o să găsiţi o cale de mijloc ca să vă-nțelegeti. Se poate să luaţi legătura cu cineva care vrea să vă-ntâlniți, numai că se află departe – poate vă convinge să vă deplasaţi voi într-acolo în viitorul apropiat.

VĂRSĂTOR Cineva pe care nu l-aţi mai văzut de un car de ani re-apare şi vă poate face viaţa frumoasă  şi viceversa. O să ocazionaţi o întâlnire cu cineva care contează pentru voi, şi poate-aveti gânduri mari, să lucraţi ceva împreună, să aveţi nişte activități extraprofesionale comune.

PEŞTI În orice moment vă pot suna prietenii să vă scoată la plimbare și dacă nu v-aţi făcut program o să ieşiţi cu mare drag.

BERBEC O invitaţie la o șuetă cu amicii, poate aveţi ceva important de discutat şi o să fie revigorant. La voi semne de bun augur în sfera sentimentală şi o relaţie care părea pierdută se poate repara, ca prin minune şi să vă continuaţi viaţa împreună.

Horoscopul sfarsitului de Noiembrie

TAUR Se poate să vă implicaţi în organizarea unui eveniment festiv şi să fiţi încântaţi de ce iese din mâinile voastre.

GEMENI O s-aveţi o discuţie, fără ascunzişuri cu cineva alături de care vreţi să vă trăiţi restul vieţii, şi să puteţi trăi în bună înţelegere. O să primiţi o veste bună, despre un accept, fie pe linie profesională, fie cineva de care sunteţi ataşaţi sufleteşte vă împărtăşeşte sentimentele.

RAC Se poate să-i descoperiţi fiinţei iubite nişte calităţi pe care nu le-aţi fi bănuit, şi-o s-o apreciaţi şi mai mult de-acum încolo. Întâlnire semnificativă cu acea persoană de la care aveţi mari aşteptări şi o să vreţi să ştiţi încotro se-ndreaptă relaţia voastră, dacă e pe direcţia cea bună.

LEU O dragoste împărtăşită, o împăcare după o lungă perioadă de separare şi viaţa voastră o să capete şi mai mult sens, o să vă completaţi frumos. Poate-o să contribuiţi cu nişte bani la bunul mers al unui eveniment festiv, poate se căsătoresc nişte prieteni sau îşi botează copilaşul

Horoscopul sfarsitului de Noiembrie

FECIOARĂ O, s-aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu nişte oameni care vă pot fi de folos în afacerile voastre, şi o să colaboraţi. Se poate să vă cheme nişte rude prin împrejurirmi şi dacă nu vă ia prea mult, ca timp, s-ajungeţi, o să daţi o fugă, să mai puneţi ţara la cale, să vedeţi ce fac.

BALANŢA Poate vă implicaţi într-o competiţie sportivă, desfăşuraţi vreo activitate de agrement ca să vă refaceţi starea de spirit, să fie la înălţime. O vizită – surpriză – o să vă scoată cineva din casă, la film, la un spectacol sau la o plimbare prin parc, să vă bucuraţi de tabloul naturii şi de aerul curat.

SCORPION E posibil să vă iasa-n cale cineva care să vă fascineze şi să rămâneţi o bună bucată de vreme în starea asta de vrajă. Poate le-am rămas datori unor apropiaţi cu o masă la restaurant sau cu un grătar la voi acasă şi o să vă facă plăcere să petreceţi câteva ore împreună.