Românii din Marea Britanie nu se dezmint: Mai inventivi ca niciodata.Mesajul de pe un santier, adresat acestora

Mesaj ciudat în limba română pe un șantier din Marea Britanie. Trecătorii au crezut că nu văd bine (FOTO)

Mesaj inedit în limba română pe un șantier din Marea Britanie.

Se stie dintotdeaua ca romanii sunt inventivi, si nu le scapa nimic.Inca de pe vremea cand decodau HBO-ul cu cutia aceaia metalica ce se baga inainte de antena, si folosea ca decodor si pana la moneda folosita in spatele sigurantei la panoul electric. Insa asta le intrece pe toate.

Romanii au invatat sa se adapteze la orice, iar viata din regat, i-a fortat si mai mult sa gaseasca solutii inedite, in situatiile cotidiene. Ca se spune ca romanul e numai pe fentat lucrurile, nu putem spune, insa va lasam pe voi sa decideti dupa ce ve-ti vedea grozavia.

Supărați probabil că muncitorii români au găsit o modalitate de a fenta cititorul de amprente, șefi au decis să scrie un mesaj atât în engleză, cât și în română, pentru a fi mai bine înțeles.

„Cine va fi prins lingând degetul înainte de a folosi cititorul de amprente, va fi dat afară de pe șantier permanent”, se arată în textul postat pe avizier.

Românii din Marea Britanie nu se dezmint: Mai inventivi ca niciodata.Mesajul de pe un santier, adresat acestora (credit foto: Mihaela Georgescu)

Asa ca si cei din regat s-au prins de inventivitatea noastra, si au decis sa se asigure ca si-au dat seama de manțoc. Insa asta probabil pana la urmatoarea provocare rezolvata în acelasi stil de vreun roman. Numai bine!