Uraganul PABLO, loveste astazi Marea Britanie. Este al 3-a uragan care atinge regatul in ultima luna! Avertizare meteo Londra.

Furtuna Pablo a evoluat la categoria uraganelor, si indreapta spre Regatul Unit. Marea Britanie si Irlanda vizate.

Marea Britanie si Londra sunt vizate in ultima vreme de tot mai multe furtuni, ce se transforma in uragane, din pricina incalzirii globale si a schimbarilor climatice. Astfel Uraganul Pablo, este al 3-a care ajunge in regat in ultima luna.

Furtuna tropicală Pablo, însoţită de rafale de vânt de 85 kilometri pe oră a fost trecuta la rangul de uragan, si se deplasează lent cu o viteză de 7 kilometri pe oră spre nord, îndepărtându-se treptat de coasta spaniolă şi apropiindu-se de cea irlandeză si britanica. 

Uraganul PABLO, loveste astazi Marea Britanie. Este al 3-a uragan care atinge regatul in ultima luna! Avertizare meteo.

În actualul sezon al uraganelor din Atlantic, cuprins între 1 iunie şi 30 noiembrie, s-au înregistrat şase uragane: Barry, Dorian, Humberto, Jerry, Lorenzo şi Pablo, iar 2 dintre ele HUMBERTO si LORENTO, au fost primele care au lovit regatul.

Administraţia Naţională Oceanică şi Atmosferică (NOAA) din Statele Unite a anunţat că în actualul sezon care a mai ramas, mai monitorizeaza inca 17 furtuni tropicale, cu vânturi de peste 63 kilometri pe oră, dintre care nouă ar putea să se transforme în uragane, cu rafale maxime de 120 de kilometri pe oră.

Nu mai departe de sfarsitul lui septembrie 2 astfel de uragane au lovit Marea Britanie. Primul si cel mai puternic, a fost HUMBERTO, urmat de LORENZO.

Londra: Uraganul Humberto aduce ploi și inundații. Avertizare meteo pentru acest început de săptămână, și pentru locuitorii romani din regat

Biroul de Meteorologie din Londra a emis un avertizare de ploaie pentru capitala Marii Britanii din cauza uraganului Humberto care va atinge această seară începând cu seara zilei de 23 septembrie.

Astfel, avertismentul intră în vigoare marți, 24 septembrie, la ora 4 dimineața și va fi în vigoare până la miezul nopții, scrie My London.

Uraganul Humberto lovește Marea Britanie începând din aceasta seara: se așteaptă fenomene extreme! Avertizare asupra Londrei

Avertizarea acoperă cea mai mare parte a Angliei, inclusiv Londra și arată că: „Se așteaptă ploi foarte puternice pe o perioadă lungă de timp, care vor duce la inundații”.

Furtuna tropicală Humberto a lovit Insulele Bermude săptămâna și a produs daune însemnate.

Pentru Londra, meteorologii avertizează că pot exista inundații și pagube produse unor clădiri. De asemenea, este posibil ca nivelul unor râuri să crească și să iasă din matcă.

Uraganul Humberto lovește Marea Britanie începând din aceasta seara: se așteaptă fenomene extreme! Avertizare asupra Londrei

Sunt posibile întârzieri sau anulări la serviciile de tren și autobuz, iar condițiile de condus vor fi dificile, existând posibilitatea închiderii unor drumuri.

BBC prognozează că va ploua într-una până joi, cu șanse de furtuni noaptea.

Uraganul Humberto lovește Marea Britanie începând din aceasta seara: se așteaptă fenomene extreme! Avertizare asupra Londrei

În ciuda vremii cu turbulențe, temperaturile vor continua să fie ridicate.(sursa:ziarulromanesc.net)

3 thoughts on “Uraganul PABLO, loveste astazi Marea Britanie. Este al 3-a uragan care atinge regatul in ultima luna! Avertizare meteo Londra.

  1. Pingback: สีทนไฟ

Comments are closed.