Angajatori-patroni:”Șoferii de TIR, câștigă bine, cât să trăiască pe picior mare”. Oferim salarii bune. 

Este cunoscut că șoferii de camion sau TIR câștigă bine, drept pentru care cei care vor să își retunjească veniturile, trec la această meserie. Câți bani câștigă un transportator de marfă?

Câți bani câștigă un șofer de camion sau TIR

Dacă accesezi site-ul eJobs.ro, vei găsi anunțuri pentru poziții de soferi care pornesc de la salariul de 3.800 de lei pe lună.

Câți bani câștigă un șofer de camion sau TIR. Suma este frumușică, cât să trăiască pe picior mare

Angajatorii suportă mare parte din cheltuieli, cum ar fi cele de cazare și asigurarea medicală pentru străinătate. Ei pot specifica în anunț că programul de lucru este de 9-10 ore pe zi.

Câți bani câștigă un șofer de camion sau TIR. Suma este frumușică, cât să trăiască pe picior mare

Cu toate acestea, transportul este unul dintre domeniile cu rată foarte mare de fluctuație a personalului, dat fiind că șoferii pleacă după câteva luni.

De altfel, criză de conducători auto este și în România. Transportatorii de marfă și firmele de ccurierat duc o adevărată bătălie pentru șoferi, în contextul creșterii atât a comerțului, cât și a vânzărilor online.

Câți bani câștigă un șofer de camion sau TIR. Suma este frumușică, cât să trăiască pe picior mare

Spre exemplu, unele firme de curierat susțin că sunt nevoite să aducă angajați chiar și de la 100 de kilometri distanță, notează și impact.ro.

Salarii sunt fabuloase

De menționat este că, la stat, un conducător auto căștigă între 2.000 și 3.000 de lei net, în funcție de instituția la care e angajat și de fișa postului. Însă, cei care fac transport internațional pot primi de la 3.800 de lei, adică circa 810 euro, și aung la 7.000 de lei bani în mână, anume 1.500 de euro pe lună. Suma depinde de numărul de curse și de kilometri parcurși, potrivit libertatea.ro

De asemenea, la salarii care trec de 1.000 – 1.500 de euro lunar pot ajunge conducătorii auto care fac curse internaționale pe distanțe foarte lungi și conduc TIR-uri cu încărcătură mare.

Trebuie subliniat faptul că acestea nu sunt salariile fixe, ci acestea sunt sume la care se ajunge adăugând beneficiile salariale calculate la numărul de curse și kilometri parcurși.

3 thoughts on “Angajatori-patroni:”Șoferii de TIR, câștigă bine, cât să trăiască pe picior mare”. Oferim salarii bune. 

  1. Pingback: kojic acid serum
  2. Pingback: Study in Africa

Comments are closed.