vivacredit.ro

Acest loc din Romania este unul dintre cele mai blestemate din LUME .Cei de la DISCOVERY, au ramas uimiti! Ce patesti daca ajungi acolo

vivacredit.ro
vivacredit.ro

LOC BLESTEMAT ROMANIA. In anul 1970, un fotbalist se ineca intr-unul dintre cele mai misterioase lacuri din Romania.

Trupul lui nu a fost gasit niciodata, iar scafandrii care au pornit in cautarea mortului au fost terifiati: pe fundul lacului au vazut serpi uriasi.

vivacredit.ro

Unul dintre cele mai blestemate locuri din Romania se afla la 15 kilometri distanta de Hunedoara. Lacul Cincis sta pe locul unde mai demult exista un sat. Oamenii vorbesc si despre existenta unui cimitir pe fundul lacului. Locuitorii din apropierea lacului sustin ca acolo se intampla tot felul de lucruri ciudate.

Oamenii locului nu stiu care este originea blestemelor lacului Cincis, insa sunt convinsi ca exista argumente pentru lucrurile ciudate care se petrec acolo.

ACEST LOC DIN ROMANIA ESTE BLESTEMAT. Pornind de la inecari misterioase, satenii sustin ca de apa din lac nu se apropie nici animalele si ca acestea reactioneaza foarte urat mai ales la lasarea serii. Lacul este impanzit deseori de spiritele celor morti, care apar sub forma luminiscenta si sperie lumea.

Unul dintre scafandrii care a ajuns in lac a ramas inmarmurit dupa ce a ajuns la suprafata. Ceea ce vazuse acolo l-a lasat fara grai, socul fiind atat de mare incat a ajuns la spitalul de nebuni pentru un an de zile.

Aproape in fiecare an are loc cate un deces inexplicabil in lac. Ultima victima cunoscuta a fenomenelor paranormale din Cincis a fost un baiat de 13 ani, vicecampion national la caiac canoe. Baiatul a fost inghitit cu tot cu barca de o furtuna care nu se anuntase deloc.

ACEST LOC DIN ROMANIA ESTE BLESTEMAT. Alti localnici sustin ca multe dintre furtuni se declanseaza doar in mijlocul lacului, fenomen semnalat si de scafandrii. Legendele locale sustin ca pe fundul lacului exista un cimitir unde se intampla tot felul de lucruri ciudate. Daca dai fata cu fenomenele de pe fundul apei, risti sa innebunesti.

Locul considerat blestemat din Romania

Lacul ascunde si o biserica unde excursionistii pot ajunge doar cu barca.

Locul considerat blestemat din Romania

Oamenii locului nu stiu care este originea blestemelor lacului Cincis, insa sunt convinsi ca exista argumente pentru lucrurile ciudate care se petrec acolo.