Aniversare inedită la Cluj: O groapă în asfalt, care a împlinit un an, a fost „sărbătorită” cu flori, artificii şi tort

Haz de necaz: petrecere cu artificii și șampanie la un an de la formarea unei gropi în asfalt

Infrastructura rutieră din România lasă de dorit, iar un grup de tineri clujeni a decis să tragă un semnal de alarmă într-un mod inedit.

Un grup de tineri a organizat pe un drum judeţean din judeţul Cluj „o petrecere aniversară” pentru o groapă în asfalt care a împlinit un an. Momentul a fost marcat cu artificii, un tort şi cu şampanie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unei postări pe un grup Facebook, petrecerea aniversară a avut loc deoarece tinerii din zonă s-au săturat să se enerveze şi să aştepte intervenţia autorităţilor.

„Mai mulţi tineri din Cluj au organizat o petrecere surpriză pentru o groapă din asfalt care a împlinit un an.

Sătui de promisiuni și de vorbe-n vânt, tinerii au sărbătorit 1 an de la formarea unei gropi de pe DJ 150, între localitățile clujene Viișoara – Frata.

Tinerii i-au cântat „La mulţi ani!”, i-au adus flori şi au tras cu artificii pentru a sărbători împlinirea unui an de când groapa a intrat în viaţa lor.

Totul s-a întâmplat pe drumul judeţean 150 Viişoara – Frata din judeţul Cluj, acolo unde tinerii au încercat să tragă un semnal de alarmă asupra stării proaste a drumurilor.

Pentru că s-au săturat să se enerveze şi să aştepte intervenţia autorităţilor, aceştia au organizat o adevărată petrecere.

Au cumpărat şampanie şi chiar un tort în care au pus o lumânare, tinerii s-au filmat în timp ce se aflau la ‘ziua de naştere’ a gropii din asfalt”, se precizează în mesajul postat alături de filmare.

Bihorenii au plantat flori în gropi

O acțiune similară au făcut și bihorenii în 2013. Atunci, o mână de bihoreni a decis să planteze flori în gropile de pe DN 76, Oradea – Deva. Chiar dacă au trecut 6 de la acea inițiativă, lucrările la refacerea DN 76 încă nu au fost finalizate.