Bătrâna care citea la supermarket i-a impresionat pe angajați. Gestul managerului i-a lăsat pe toți fără cuvinte,atunci cand i-a amenajat o canapea speciala sa poata sa citeasca de jos.

Această bătrânică i-a impresionat până la lacrimi pe angajații unui supermarket, dar și pe patronul acestuia, după vizitele sale săptămânale. Ea nu făcea prea mult cumpărături, ci stătea la rafturile cu cărți. Gestul pe care l-a făcut patronul a impresionat pe toată lumea!

Bătrânica de la supermarket stătea să citească. Ce gest a făcut patronul

De mai multe ori pe săptămână, o bătrânică trecută de 60 de ani, se ducea la supermarketul din apropierea casei sale. Aceasta nu mergea la rafturile cu alimente, ci se oprea de fiecare dată la librăria magazinului.

Stătea acolo, singură, și deschidea mereu câte o carte. Nu o cumpăra niciodată, pentru că nici măcar nu și-ar fi permis-o. Dacă lua cartea, nu îi mai ajungeau banii de mâncare. Așa că doar citea acolo, stând în picioare.

Văzând acest lucru, managerii magazinului au decis să îi facă bătrânei o canapea specială pe care să poată sta să citească în tihnă cărțile puse la dispoziție, la vânzare. Gestul său a fost apreciat de toată lumea, pentru că a arătat o considerație față de bătrâni pe care mulți au uitat-o.

Bătrâna care citea la supermarket i-a impresionat pe angajați. Gestul managerului i-a lăsat pe toți fără cuvinte

” Această bătrânică se ducea la supermarket de câteva ori pe săptămână, se oprea la rafturile cu cărți și se apuca să citească.👀📖 Managerul a crezut prima dată că e o întâmplare oarecare. Că bunicuța a văzut o carte care i-a atras atenția și că o răsfoiește. Nici vorbă! Bunicuța chiar se ducea la supermarket de câteva ori pe săptămână special ca să citească! Și-atunci, managerul a așteptat-o într-o zi cu o banchetă, să aibă un loc cumsecade pe care să se așeze și să citească în tihnă.

Atât de simplu e să faci bine! ❤️Iar dacă nici asta nu e o imagine bună de început ziua, chiar nu știm care ar mai putea fi!”, au scris reprezentanții Asociației Zi de Bine.