Britanică in direct la BBC:”Dacă pleacă romanii, cine ne mai servește noua cafeaua la COSTA?”

Britanicii se dovedesc in continuare foarte ignoranti. Si exact cum spun romanii din regat, nu se „preteaza” la orice fel de munca. Astfel ca in mintea lor e ca daca pleaca romanii si europenii, cine le mai serveste cafeaua?

O femeie din Marea Britanie care participa la o emisiune BBC despre Brexit, a pus o întrebare care i-a făcut pe ceilalți participanți să râdă, ba unii chiar au huiduit-o. Femeia era îngrijorată, sincer, că nu va mai avea cine să îi servească cafeaua dacă cetăenii romani vor pleca din Regatul Unit după Brexit.

Emisiunea Question Time de la BBC One are o secțiune dedicată întrebărilor din public. O spectatoare a luat microfonul și a pus o întrebare care frizează rasismul față de cetățenii europeni.

„Dacă cetățenii romani, si ceilalti din UE trebuie să plece după Brexit, atunci cine ne mai servește cafeaua la Costa sau Pret (Costa si Pret a Manger, lanț de cafenele din Marea Britanie – n.red.)?”, a întrebat femeia cu seninătate.

Britanica la BBC: Dacă pleacă europenii si romanii, cine ne mai servește cafeaua la COSTA?

Întrebarea femeii a venit în timpul unei secțiuni a dezbaterii privind decizia Camerei Lorzilor de a modifica legislația pentru activarea Articolului 50 din tratatul de aderare la UE.

In asteptarea Brexitului, pana si pentru britanici situatia devine neclara. Chiar daca pentru ei nu e vorba de aplicatii online, sau permise de munca, pentru ca raman sa populeze tara lor, se gandesc la lucruri care n-au nicio legatura cu adevaratele efecte ale Brexitului. Asta arata cat de superficiali sunt, si ca romanii se plang de ei pe buna dreptate.

5 thoughts on “Britanică in direct la BBC:”Dacă pleacă romanii, cine ne mai servește noua cafeaua la COSTA?”

  1. Pingback: resource

Comments are closed.