Bubuitura inexplicabilă din Iași, in fapt efectul unui experiment HAARP? Originea „necunoscută” a zgomotului

Un zgomot puternic i-a speriat pe locuitorii mai multor cartiere din Iași și din împrejurimi, marți după-amiază, dar deocamdată nimeni nu știe care a fost cauza.

Bubuitura a fost urmată de o undă de șoc care a zguduit geamurile caselor din zonă.

”La un asemenea impact e nevoie de o energie cinetica imensa care nu poate fi lansata de o persoana privata. Poate fi un fenomen natural de mare calibru sau un exercitiu militar neconfirmat din varii motive”, a scris profesorul Silviu Gurlui de la Facultatea de Fizică din cadrul Universităţii “Al. I. Cuza” pe Facebook.

”In mod cumva surprinzator cu 3 ani in urma, pe la aceiasi ora, acelasi sunet (nu pot confirma daca de acelasi calibru) de asemenea a ramas un mister. Nu ma hazardez cu ipoteze”, a adăugat profesorul.

”Din calcule reiese ca sursa este in partea de Nord-Est a Iasului, pe directia Iasi-Balti. S-a propagat dinspre Nord-Est spre Sud-Vest.

Bubuitura inexplicabilă din Iași, in fapt efectul unui expeiment HAARP? Originea „necunoscută” a zgomotului

Posibil sa fie ceva mai sus de Iasi, in Rep Moldova, cam la 30 km distanta. Unda de soc a ajuns in zona de Sud-Vest a Iasului dupa aproximativ 3 minute dupa ce a trecut de Iasi, adica pe la 14:11. In Iasi s-a simtit la ora 14:08. Sunt date foarte foarte preliminare. De remarcat ca si aeroportul Iasi este FIX pe aceasta directie. Dar poate este doar o coincidenta”, a mai scris Gurlui.

Autorităţile nu au oferit nici o explicaţie pentru acest fenomen. Reprezentanţii Centrului anti-grindină spun că ieri nu a fost lansată astazi nicio rachetă, iar prefectul judeţului Iaşi, Marian Şerbescu, a afirmat că a sunat la toate instituţiile din subordine, dar nimeni nu a reuşit să ofere o explicaţie fenomenului.

Nick Begich, autorul cartii „Ingerii nu se pot juca cu HAARP”, a declarat ca programul ar putea declansa cutremure si ar transforma atmosfera, astfel incat „cerul sa arda”.Teoria conspiratiei spune ca diferite guverne cauta sa realizeze arme care ar controla vremea, folosind sisteme HAARP. Controlul vremii, ca si razboiul militar sau economic, reprezinta actiunea prin care se provoaca modificarea vremii impotriva unui inamic.

Gakona, Alaska – „Casa” sistemului HAARP

Programul HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program, în traducere Programul Activ Auroral de Cercetare folosind Frecvenţe Foarte-Înalte) reprezintă cea mai perfecţionată şi eficientă tehnologie contemporană în domeniul războiului. Este un program demarat în 1992 la Institutul de Geofizică al Universităţii Alaska din Fairbanks de către Departamentul Apărării al Statelor Unite.

Acest program ştiinţific are un buget anual recunoscut oficial de 30 de milioane de dolari, deşi se pare că în realitate finanţarea este mult mai mare. HAARP este conectat la unul din cele mai mari computere din lume, iar sistemul propriu-zis se află într-o bază militară de lângă Gakona, Alaska. Acesta constă dintr-un sistem de antene speciale, de mare putere, care constituie o teribilă armă (geofizică, strategică şi cosmică) de energie dirijată.

„Este  foarte  probabil ca  asocierea dintre emisiile  de înaltă  frecvenţă ale sistemului HAARP  şi frecvenţele naturale extrem de joase ale Terrei să declanşeze efecte secundare imprevizibile cum ar fi dereglarea echilibrului ecologic sau folosirea  sa ca terorism ecologic”

„HAARP constituie un act iresponsabil de vandalism global.  Pe  lângă   experimente de modificări climaterice s-au realizat pene  totale de  curent și suspendarea comunicaţiilor fără ca  nimeni să  fie  tras  la  răspundere datorită secretizării totale a operaţiunilor militare. Practic, prin  programul HAARP  se experimentează manipularea vremii,  uriaşe  explozii în  scoarţa   terestră  declanşatoare de  mişcări tectonice, plus  utilizarea sistemelor de comunicaţii şi de energie  electrică drept arme strategice.

Nu întâmplător administraţia Bush a refuzat  să  semneze  Acordul  de   la  Kyoto privind combaterea încălzirii generale a temperaturii pe Terra.”  Dr. Daniel  Winter, fizician  din  Waynesville, Carolina de  Nord, afirmă   că  „este  foarte  probabil ca  asocierea dintre emisiile  de înaltă  frecvenţă ale sistemului HAARP  şi frecvenţele naturale extrem de joase ale Terrei să declanşeze efecte secundare imprevizibile cum ar fi dereglarea echilibrului ecologic sau folosirea  sa ca terorism ecologic”, remarcând faptul că „de la descoperirea tehnicii  radiofonice direcţionale se constată dispariţia coniferelor şi a foioaselor”.

Teoria cutremurelor provocate din Romania, avand in vedere sistemul HAARP instalat la Corbu

E adevarat, Romania este cunoscuta ca avand o activitate destul de intensa. Exista insa voci care sustin ca aceste cutremure atat de dese nu au loc in mod natural, ci sunt mai degraba… provocate! Si de unde sa vina cutremurul? Exista vocile care sustin ca se fac experimente si provoaca cutremure cu ajutorul tehnologiei HAARP chiar de pe teritoriul Romaniei

Corbu, Constanta: Instalaţia HAARP, aflată lângă localitatea Corbu din judeţul Constanţa, a intrat în funcţiune pe la sfârşitul lui august, 2010 iar de atunci, seismologii români sunt din ce în ce mai alarmaţi cu privire la activitatea faliei de la Vrancea, dar, atenţie, a faliei din Dobrogea de la Sabla, dar şi a faptului că se înregistrează seisme în Marea Neagră. Baza din Dobrogea este şi foarte aproape de centrala nucleară de la Cernavodă, ceea ce dă alte elemente de neliniştire a opiniei publice. Ministerul Apărării a refuzat să răspundă la cererile adresate în legătură cu această instalaţie, iar temerile ruşilor în ceea ce o priveşte sunt justificate.

Din Dobrogea se poate emite cu o frecvenţă uriaşă înspre ionosferă, cu o reflexie asupra Iranului, de pildă, tara în care ar putea fi induse schimbări majore climaterice, cutremure, implicit foamete, dar şi, ceea ce e cel mai important Mind Control (control asupra minţii) cetăţenilor de aici.

Deja se zvoneşte că în lumea musulmană, actualele revolte, începute în Tunisia şi Egipt, ca şi războiul din Libia, dar şi starea de fapt din Yemen, au la bază inducerea electromagnetică de energii care să contribuie la determinarea voinţei indivizilor într-un plan de acţiune unitar şi susţinut, ceea ce face proiectul HAARP. Şi este foarte posibil ca toate acestea să vină de la antenele din Dobrogea, mai ales că revoltele locale au izbucnit după instalarea acestora şi după cele câteva luni de probe.

Sistemul este format dintr-un ansamblu de aproximativ 40 de antene dispuse pe două rânduri, aflate în vecinătatea unor “containere militare”, care ar constitui centrul de comandă.

Caz concret: Cutremur cu magnitudine de 4,2 in judetul Valcea. Seismul a avut loc la o adancime de 2 kilometri

Ideea de baza a HAARP este generarea de fascicule de electroni si accelerarea acestora pe liniile de camp electro-magnetic naturale ale Pamantului, pana aproape de viteza luminii care sa formeze astfel o carapace, care nu numai ca blocheaza comunicatiile in intreaga lume, dar poate distruge in plin zbor rachete care coboara din spatiu!

Procedeul consta in crearea unei gauri in ionosfera, cu diametrul de 30Km, si a  unei zone de plasma incandescenta prin care orice ar trece: rachete, avioane, etc, ar fi distruse! O astfel zona in care s-ar crea o gaura in ionosfera, deasupra unei zone  suprapopulate dintr-o tara inamica, ar provova iradierea de catre radiatia solara a zonei respective, care nu ar mai fi astfel protejata!

7 thoughts on “Bubuitura inexplicabilă din Iași, in fapt efectul unui experiment HAARP? Originea „necunoscută” a zgomotului

  1. Pingback: indovip
  2. Pingback: phim hanh dong
  3. Pingback: โคมไฟ
  4. Pingback: Dan Helmer

Comments are closed.