Drama din Caracal: România, țara în care autorităților nu le pasă decât de propriile interese

Drama fetei de la Caracal mi-a amintit de Drasius K, lituanianul a cărei fetiță de 6 ani a fost agresată de un om influent.

Tatăl și-a căutat dreptatea in tribunale, a trimis petiții la Parlamentul European și avut chiar puterea sa-și filmeze fetița povestind cum a fost agresata!
Pentru că nimeni nu l-a luat in seama,Drasius, fost luptător in trupele speciale, și-a făcut singur dreptate si i-a executat pe toți cei implicați in molestarea copilei lui.

Agresorului i-a tras doua gloanțe in organele genitale și un glonte in cap.Căutat apoi de poliție și-a atras simpatia in toată lumea!Totuși, după câteva săptămâni, Drasius a fost găsit mort.
Sistemul corupt l-a învins dar el rămâne o emblemă a celor care-și fac dreptate singuri!

Trump l-a dat exemplu când a cerut pedeapsa cu moartea in SUA.

Orice țară care nu poate avea grijă de copiii ei va ajunge la Drasius !

PENTRU CĂ EXISTĂ UN DRASIUS IN FIECARE TATĂ !

Și atunci niciun 112 nu va mai conta !Spre asta ne îndreptăm ?!Răzbunarea personală e soluția când statul nu mai există !

Si pentru ca Romania nu o sa fie niciodata America, reactia presedintelui nostru, tot politica. Unde e partea umana, unde sunt condoleantele? Chiar ne-am indobitocit de tot, si am uitat sa fim oameni din cauza intereselor personale?

„Tuturor celor care au gestionat greșit cazul de la Caracal, cu urmări atât de dramatice, sunt obligatorii. Pentru garantarea siguranței românilor și pentru a preîntâmpina situații similare, demisiile nu sunt însă nici pe departe suficiente. Cât timp corupția, incompetența, promovarea pe alte criterii decât profesionalismul vor fi încurajate de unii decidenți politici, întreaga societate va avea de suferit.

Pentru ca astfel de drame precum cea de la Caracal să nu se mai repete, este esențială și eliminarea acestor cauze profunde care au făcut-o posibilă. Am cerut ministrului de interne și directorului STS ca cercetările legate de acest caz extrem de grav să fie desfășurate cu maximă celeritate și la ședința CSAT de marți aștept să-mi prezinte un prim raport asupra acestui caz.”

4 thoughts on “Drama din Caracal: România, țara în care autorităților nu le pasă decât de propriile interese

Comments are closed.