Fenomenele METEO nemaintalnite din Romania, rezultatul sistemului HAARP, proiectul de control al climei si taierea padurilor?

Vremea extrem de neobisnuita pentru Romania si Europa, cat si tornada neaimaintalnit de puternica si atipica pentru teritoriul tarii noastre de dupa Paste, readuce in discutie 2 subiecte ingropate de mult, care insa pentru oamenii de stiinta si cei normali par a fi in directa simbioza:

1.Tehnologia HAARP de schimbarea a atmosferei terestre si control al climei, cu a carei baza ne-am pricopsit in Romania o data cu intrarea in UE si NATO.

2.Taierea padurilor si defrisarile masive, contribuie de asemenea la schimbarile climatice severe din tara noastra, si accentueaza punctul 1, sistemul HAARP.

Sistemul secret al Pentagonului, denumit HAARP, este capabil sa declanseze schimbari masive ale atmosferei terestre. Tot mai multe voci sustin ca sistemul HAARP este o arma extrem de periculoasa, ce poate provoca dezastre de neimaginat.

Va mai amintiti „luna fara soare din Romania” de acum 5 ani? Majoritatea au trevut-o cu vederea, si au si uitat-o.

11 Decembrie 2014, se implineste o luna de cand soarele nu s-a mai vazut in Bucuresti si in cateva localitati din Muntenia. Este cea mai lunga perioada fara soare cel putin din ultimii 5 ani, perioada pentru care exista o statistica. Meteorologul de serviciu al ANM a explicat pentru HotNews.ro care sunt cauzele acestui fenomen: am avut de-a face cu inversiune termica (aer cald sus, aer rece aproape de sol), camp ridicat de presiune (care face ca aerul rece sa ramana o perioada lunga de timp jos) si circulatie in straturile joase dinspre mare (deci vine aer umed dinspre Marea Neagra).

HAARP, salvare sau distrugere?

11 noiembrie a fost ultima zi cand s-a vazut soarele in Capitala. Chiar astazi se implineste o luna de cand nu s-a vazut soarele. Mai sunt cateva localitati din Muntenia, care sunt in jurul Bucurestiului, unde soarele nu s-a mai aratat de o luna intreaga. Fenomenul nu este neobisnuit, intr-adevar avem de-a face cu o perioada foarte lunga.”

Proiectul Pentagonului, numit HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), poate trimite in ionosfera peste un milliard de wati de unde radio, informeaza Unexplained Mysteries.

HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), poate trimite in ionosfera peste un milliard de wati de unde radio

Statia de cercetare HAARP, de langa Gakona, Alaska, se presupune ca analizeaza ionosfera, dezvolta tehnologii de imbunatatire a comunicatiilor radio si are scopuri de supraveghere.ar statia HAARP a fost acuzata recent pentru o serie de evenimente ingrozitoare, inclusiv pentru dezastre naturale, cum ar fi cutremure sau moartea in masa a pasarilor.

Un ziar militar rus a scris ca aceste teste din ionosfera ar putea „declansa o cascada de electroni, care ar produce inversarea polilor magnetici ai Pamantului”. In Parlamentul European si in legislativul statului Alaska au avut loc audieri, invocand probleme ecologice.

Pe 25 iunie 2011, un ciudat nor rotativ pe orizontală a fost vizibil pe o plajă din Florida, un fenomen care apare tot mai des pe tot globul. A aparut apoi ceva extrem asemanator si la Eforie Nord in 2013!

Nick Begich, autorul cartii „Ingerii nu se pot juca cu HAARP”, a declarat ca programul ar putea declansa cutremure si ar transforma atmosfera, astfel incat „cerul sa arda”.Teoria conspiratiei spune ca diferite guverne cauta sa realizeze arme care ar controla vremea, folosind sisteme HAARP. Controlul vremii, ca si razboiul militar sau economic, reprezinta actiunea prin care se provoaca modificarea vremii impotriva unui inamic.

Gakona, Alaska – „Casa” sistemului HAARP

Programul HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program, în traducere Programul Activ Auroral de Cercetare folosind Frecvenţe Foarte-Înalte) reprezintă cea mai perfecţionată şi eficientă tehnologie contemporană în domeniul războiului. Este un program demarat în 1992 la Institutul de Geofizică al Universităţii Alaska din Fairbanks de către Departamentul Apărării al Statelor Unite.

Gakona, Alaska – „Casa” sistemului HAARP

Acest program ştiinţific are un buget anual recunoscut oficial de 30 de milioane de dolari, deşi se pare că în realitate finanţarea este mult mai mare. HAARP este conectat la unul din cele mai mari computere din lume, iar sistemul propriu-zis se află într-o bază militară de lângă Gakona, Alaska. Acesta constă dintr-un sistem de antene speciale, de mare putere, care constituie o teribilă armă (geofizică, strategică şi cosmică) de energie dirijată.

„Este  foarte  probabil ca  asocierea dintre emisiile  de înaltă  frecvenţă ale sistemului HAARP  şi frecvenţele naturale extrem de joase ale Terrei să declanşeze efecte secundare imprevizibile cum ar fi dereglarea echilibrului ecologic sau folosirea  sa ca terorism ecologic”

„HAARP constituie un act iresponsabil de vandalism global.  Pe  lângă   experimente de modificări climaterice s-au realizat pene  totale de  curent și suspendarea comunicaţiilor fără ca  nimeni să  fie  tras  la  răspundere datorită secretizării totale a operaţiunilor militare. Practic, prin  programul HAARP  se experimentează manipularea vremii,  uriaşe  explozii în  scoarţa   terestră  declanşatoare de  mişcări tectonice, plus  utilizarea sistemelor de comunicaţii şi de energie  electrică drept arme strategice.

Nu întâmplător administraţia Bush a refuzat  să  semneze  Acordul  de   la  Kyoto privind combaterea încălzirii generale a temperaturii pe Terra.”  Dr. Daniel  Winter, fizician  din  Waynesville, Carolina de  Nord, afirmă   că  „este  foarte  probabil ca  asocierea dintre emisiile  de înaltă  frecvenţă ale sistemului HAARP  şi frecvenţele naturale extrem de joase ale Terrei să declanşeze efecte secundare imprevizibile cum ar fi dereglarea echilibrului ecologic sau folosirea  sa ca terorism ecologic”, remarcând faptul că „de la descoperirea tehnicii  radiofonice direcţionale se constată dispariţia coniferelor şi a foioaselor”.

Teoria cutremurelor provocate din Romania, avand in vedere sistemul HAARP instalat la Corbu

E adevarat, Romania este cunoscuta ca avand o activitate destul de intensa. Exista insa voci care sustin ca aceste cutremure atat de dese nu au loc in mod natural, ci sunt mai degraba… provocate! Si de unde sa vina cutremurul? Exista vocile care sustin ca se fac experimente si provoaca cutremure cu ajutorul tehnologiei HAARP chiar de pe teritoriul Romaniei

Corbu, Constanta: Instalaţia HAARP, aflată lângă localitatea Corbu din judeţul Constanţa, a intrat în funcţiune pe la sfârşitul lui august, 2010 iar de atunci, seismologii români sunt din ce în ce mai alarmaţi cu privire la activitatea faliei de la Vrancea, dar, atenţie, a faliei din Dobrogea de la Sabla, dar şi a faptului că se înregistrează seisme în Marea Neagră. Baza din Dobrogea este şi foarte aproape de centrala nucleară de la Cernavodă, ceea ce dă alte elemente de neliniştire a opiniei publice. Ministerul Apărării a refuzat să răspundă la cererile adresate în legătură cu această instalaţie, iar temerile ruşilor în ceea ce o priveşte sunt justificate.

Din Dobrogea se poate emite cu o frecvenţă uriaşă înspre ionosferă, cu o reflexie asupra Iranului, de pildă, tara în care ar putea fi induse schimbări majore climaterice, cutremure, implicit foamete, dar şi, ceea ce e cel mai important Mind Control (control asupra minţii) cetăţenilor de aici.

Deja se zvoneşte că în lumea musulmană, actualele revolte, începute în Tunisia şi Egipt, ca şi războiul din Libia, dar şi starea de fapt din Yemen, au la bază inducerea electromagnetică de energii care să contribuie la determinarea voinţei indivizilor într-un plan de acţiune unitar şi susţinut, ceea ce face proiectul HAARP. Şi este foarte posibil ca toate acestea să vină de la antenele din Dobrogea, mai ales că revoltele locale au izbucnit după instalarea acestora şi după cele câteva luni de probe.

Sistemul este format dintr-un ansamblu de aproximativ 40 de antene dispuse pe două rânduri, aflate în vecinătatea unor “containere militare”, care ar constitui centrul de comandă.

Caz concret: Cutremur cu magnitudine de 4,2 in judetul Valcea. Seismul a avut loc la o adancime de 2 kilometri

Ideea de baza a HAARP este generarea de fascicule de electroni si accelerarea acestora pe liniile de camp electro-magnetic naturale ale Pamantului, pana aproape de viteza luminii care sa formeze astfel o carapace, care nu numai ca blocheaza comunicatiile in intreaga lume, dar poate distruge in plin zbor rachete care coboara din spatiu!

Procedeul consta in crearea unei gauri in ionosfera, cu diametrul de 30Km, si a  unei zone de plasma incandescenta prin care orice ar trece: rachete, avioane, etc, ar fi distruse! O astfel zona in care s-ar crea o gaura in ionosfera, deasupra unei zone  suprapopulate dintr-o tara inamica, ar provova iradierea de catre radiatia solara a zonei respective, care nu ar mai fi astfel protejata!

Se spune ca nu iese fum fara foc. Asa ca aceste zvonuri se pot dovedi a fi 100% adevarate. Motive ar fi. Al III-lea razboi mondial a inceput de mult si mijloacele de a ingenunchea dusmanul au evoluat foarte mult si pot fi mai ascunse decat ne-am astepta. Cutremurele, dezastrele naturale, epidemiile sunt mijloace mult mai eficiente si de durata, decat armele.

Dupa evenimente cum ar fi tsunamiul asiatic din ziua Craciunului 2004 si sezonul uraganelor din Atlantic in 2005, care a batut toate recordurile, multa lume s-a intrebat cat de „naturale” au fost acele dezastre naturale. Oare chiar este posibil „sa alteram clima, sa declansam cutremure, vulcani de la distanta prin utilizarea undelor electromagnetice”? Oare „controlul climei” a devenit un element cheie al strategiei nationale?

Nori ciudaţi,  spirale  pe  cer,  fenomene meteo bizare.  Program ştiinţific de cercetare a ionosferei sau  act de vandalism global?

Realitate  sau ficţiune? Fenomene „naturale” de-a lungul timpului puse sub semnul HAARP

12 mai 2008 – Cutremur cu magnitudinea de 7,9 grade pe scara Richter în China, provincia Sichuan. La o lună de la catastrofă, autorităţile estimează în jur  de  28.000 morţi. Dispăruţii încă  nedescoperiţi nu  se  mai  pot afla în viaţă după atâta vreme. Martori oculari declară că au  observat lumini ciudate pe  cer înainte cu câteva minute de începerea seismului.

12 ianuarie 2010 – Cutremur cu  magnitudinea de 7,0 grade pe scara Richter  în Haiti, epicentrul în  apropiere de  capitala Port-au-Prince.  Numărul total  de  victime  apreciat la 230.000 morţi,  300.000 răniţi   și  1.000.000 de oameni rămași fără adăpost. Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, declară că nu  este vorba  decât  despre un test scăpat  de sub control al marinei americane. Politologul Claudia von Werlhof  din cadrul Universităţii de Politologie din  Innsbruck   susţine că seismul a fost provocat în mod  artificial.

11 martie 2011 – Cutremur cu magnitudinea 9,0 grade pe scara  Richter  în Japonia, epicentrul   în    regiunea    Tohoku,   Oceanul  Pacific. Seismul,  considerat drept cel mai puternic   din    istoria    Japoniei,    provoacă valuri tsunami înalte  de  zece  metri.  Centrala nucleară de la Fukushima devine o bombă  cu ceas. O ipoteză șocantă  circulă  pe forumurile de specialitate: Japonia  nu a fost victima  unei catastrofe naturale, ci a  fost  atacată chiar  în timpul unei  proceduri ciclice  de  „revizie” a reactorului, când  multe  dintre protocoalele de securitate erau  dezactivate. La prima vedere, totul  pare  un  scenariu SF, dar  adepţii teoriei conspiraţiei susţin că un astfel de atac nu ar fi o noutate. Suspecţii  principali: SUA, Rusia  şi China. Arma folosită? Mult controversatul dispozitiv HAARP.

Acest articol prezinta, fenomene petrecute la nivel global, si care stau sub semnul teoriile privind dispozitivul HAARP. Teoria conspiratiei, sau nu, aceste relatari sunt din media ultimilor.

3 thoughts on “Fenomenele METEO nemaintalnite din Romania, rezultatul sistemului HAARP, proiectul de control al climei si taierea padurilor?

  1. Pingback: Fun Cup

Comments are closed.