vivacredit.ro

FOTO: Ce poate ieși când vrei să iți transformi TIRUL, intr-o casă de 5 stele?Ei bine, convingeti-vă singuri!

vivacredit.ro
vivacredit.ro

Cel mai nou proiect de tuning al companiei Carlex Design porneste de la remorca unui tir.

VEZI GALERIA FOTO EXTRAORDINARA, LA SFARSITUL ARTICOLULUI! DACA TI-A PLACUT IDEEA, NU UITA SA DISTRIBUI! DRUMURI BUNE!

vivacredit.ro

Polonezii au lucrat de-aceasta data in echipa, alaturi de conationalii lor de la Autokontener.Finalul ne pune fata in fata cu o exemplificare reusita a conceptului casei departe de casa

Polonezii de la Carlex Design si Autokontener au facut echipa (nationala) pentru a transforma remorca unui tir intr-o casa… departe de casa.

Unul dintre cele mai cunoscute si, totodata, apreciate nume din industria europeana a tuningului interior, atelierul Carlex Design nu mai are nevoie de niciun fel de introducere ori prezentare.

De fapt, ar fi nevoie de o mica precizare: celebrul ‘jucator’ polonez nu raspunde cu NUnici macar unei singure provocari, astfel ca ultimul sau proiect porneste de la… ei bine, remorca unui tir.

Creat in colaborare cu Autokontener, un atelier de tuning la fel de polonez precum Carlex Design, respectivul produs reuseste sa promoveze cu mare succes conceptul casei departe de casa.

Intr-o alta ordine de idei, gazda si oaspetii sai nu vor duce lipsa de absolut nimic, spatiu amenajat de cele doua mari nume europene dispunand de canapele, bar si TV de dimensiuni generoase.

Sistemul de iluminare ambientala sau, de ce nu, contrastul dintre pielea maronie si metalele monocolore joaca la randul lor un rol extrem de important in crearea unui interior de top si poveste.

Una cu mentiunea ca nu exista suficiente cuvinte care sa descrie perfect reusita polonezilor de la Carlex Design si Autokontener, de aceasta situatie ocupandu-se cel mai bine imaginile urmatoare.

RemorcaTIR/ Edit
RemorcaTIR/ Edit
RemorcaTIR/ Edit
RemorcaTIR/ Edit
RemorcaTIR/ Edit
RemorcaTIR/ Edit
RemorcaTIR/ Edit
RemorcaTIR/ Edit
RemorcaTIR/ Edit
RemorcaTIR/ Edit
RemorcaTIR/ Edit

 

 

2 thoughts on “FOTO: Ce poate ieși când vrei să iți transformi TIRUL, intr-o casă de 5 stele?Ei bine, convingeti-vă singuri!

  1. Pingback: Fun Cup

Comments are closed.