Furtuna Sabine, care a maturat Europa cu puterea unui uragan, ajunge si in Romania.”Situația este serioasă. Deja vântul suflă cu rafale de 140 de km/h”

Situația este destul de serioasă. Deja vântul suflă cu rafale de 140 de km/h în zona montană a județului Neamț. Iată că fenomenele au început.

Sabine a fost denumită de cei din Germania, Ciara de către cei din Marea Britanie și din Benelux.

Periferia acestei furtuni – Sabine, ne afectează pe noi în aceste zile. Noi ne aflăm la sud, la periferia sudică a acestei furtuni. Este acest front care ne afectează, va intra și cu precipitații, nu numai cu vânt. Acum simțim doar efectele vântului. Vor fi precipitații, ploi, lapoviță zilele următoare în vest nord, centru, ninsori viscolite la munte.

Vedem acum acestă furtună din partea de nord a Europei, Sabine a fost denumită de cei din Germania, Ciara de către cei din Marea Britanie și din Benelux. Se dau nume acestor furtuni, care de fapt sunt niște furtuni normale în timpul iernii.

De exemplu, sunt aceste cicloane care se formează în Oceanul Atlantic sau în zona Islandei și vin către Europa, dar primesc nume numai atunci când efectele lor pot să fie devastatoare. Și iată că această furtună a primit nume din partea țărilor care au fost lovite primele.

Furtuna Sabine, care a maturat Europa cu puterea unui uragan, ajunge si in Romania.”Situația este destul de serioasă. Deja vântul suflă cu rafale de 140 de km/h”
Furtuna Sabine, care a maturat Europa cu puterea unui uragan, ajunge si in Romania.”Situația este destul de serioasă. Deja vântul suflă cu rafale de 140 de km/h”

Furtuna Sabina, care a afectat mai multe ţări din Europa, se va abate şi asupra României. Furtuna Sabina a făcut ca în Germania să fie emis cod violet de vreme rea. De asemenea, tot aici, fenomenul meteo a anulat foarte multe curse aeriene.

Furtuna Sabine loveste puternic astazi GermaniFurtuna Sabine, care a maturat Europa cu puterea unui uragan, ajunge si in Romania.”Situația este destul de serioasă. Deja vântul suflă cu rafale de 140 de km/h”a, cu forta unui uragan!Viteza vantului va depasi 140 km/ora,zborurile sunt oprite, si intregi landuri sunt blocate.”E serioasa rau treaba,nu te joci”, declara nemtii.

Furtuna Sabina, care a făcut ravagii în mai multe state europene, se va abate şi asupra României. În Germania, zeci de curse aeriene au fost anulate, iar meteorologii au emis chiar şi cod violet de vreme rea.

Furtuna Sabine, care a maturat Europa cu puterea unui uragan, ajunge si in Romania.”Situația este destul de serioasă. Deja vântul suflă cu rafale de 140 de km/h”

Aici, s-a aşteptat ca Sabina să aducă rafale de vânt care să sufle cu 180 de kilometri la oră. În Belgia, de asemenea, meteorologii au lansat avertizări despre rafale de vânt cu viteze de 130 de kilometri la oră.

Sabina a adus haos în Germania, Irlanda, Belgia şi Marea Britanie

citeste aici: Furtuna Sabine loveste puternic astazi Germania, cu forta unui uragan!Viteza vantului va depasi 140 km/ora,zborurile sunt oprite, si intregi landuri sunt blocate.”E serioasa rau treaba,nu te joci”, declara nemtii.

Furtuna Sabine a maturat  Germania, cu forta unui uragan!Viteza vantului a depasit 140 km/ora, si s-a instaurat codul violet, care este peste cel rosu.

De asemenea, Sabina a adus haos şi în Irlanda şi Marea Britanie. Aici, s-au înregistrat ploi torenţiale şi vânt puternic, care la rafală a înregistrat viteze de 145 de kilometri la oră. În aceste ţări traficul aerian a fost dat peste cap. La fel şi traficul rutier şi cel feroviar.