Hoti păcaliti de patronul unui magazin ca n-are bani in casa si sa revina mai tarziu! Chiar au revenit! VIDEO Haha.

S-a intamplat in Belgia, si nu, nu este vorba de o farsa cascadorii rasului, faptele sunt cat se poate de reale, conform politiei belgiene.

„Se spune ca sunt cei mai jalnici hoţi din Belgia”. Indivizii care voiau să jefuiască un magazin, REŢINUŢI după ce au fost păcăliţi de patron, sa revina mai tarziu ca n-are bani!

Vezi VIDEO-ul incredibil la sfarsitul articolului! 

Cascadorii rasului cu hotii din Belgia
Belgia

Mai mulţi indivizi care au vrut să jefuiască un magazin din Belgia l-au crezut pe proprietarul care i-a invitat să vină la sfârşitul programului pentru a le da mai mulţi bani, dar au fost surprinşi în flagrant de agenţii de poliţie, informează BBC News, RTL şi CNN.

Şase indivizi au intrat într-un magazin din Charleroi în miezul zilei, cu intenţia de a comite un jaf. Proprietarul le-a spus să revină la sfârşitul programului, pentru a le putea da mai mulţi bani.

„Pare a fi o scenă de comedie. Li se spune cei mai jalnici hoţi din Belgia”, a declarat proprietarul, identificat drept Didier, pentru BBC.

Proprietarul a explicat că a încercat să discute cu hoţii pentru a se familiariza.

„Nu le-am dat nimic, dar le-am spus să revină mai târziu, când voi avea 2.000-3.000 de euro”, a spus el.

Hoţii l-au crezut pe proprietar şi au ieşit din magazin. „Când am sunat la Poliţie, nu m-au crezut că hoţii se vor întoarce”, a explicat patronul magazinului.

Belgium

Dar hoţii au revenit la 17.30, cu o oră înainte de închiderea magazinului. Didier le-a spus că încă nu este sfârşitul programului, să vină peste o oră.

Cinci indivizi au revenit la ora 18.30, fiind reţinuţi de poliţie.