In ce stare se afla Johnny Depp,dupa ce a fost găsit inconștient în camera sa de hotel din Budapesta.

Marele actor de la Hollywood a fost găsit inconștient în camera sa de hotel din Budapesta, după ce ar fi leșinat. Un doctor a fost chemat pentru a-i acorda îngrijiri medicale, scrie Blikk.

Pe 18 iulie, Hollywood Vampires, o trupă formată din Johnny Depp și Alice Cooper, și-a anulat în ultimul moment apariția la Papp László Sport Arena din Budapesta.

Concertul a fost anulat pentru că Johnny Depp a leșinat și s-a simțit atât de rău, încât a fost nevoie să fie chemat un medic în camera sa de hotel din Budapesta.

In ce stare se afla Johnny Depp,dupa ce a fost găsit inconștient în camera sa de hotel din Budapesta.

Mai mult decât atât, nimeni nu a prevestit un asemenea incident, iar spectatorii și-ar fi făcut apariția la concert, unii ar fi venit chiar din afara capitalei Ungariei ca să vadă prestația celebrei trupe.

După câteva zile, presa de la Budapesta a aflat însă că spectacolul a fost anulat întrucât Johnny Depp a leşinat în camera de hotel din capitala ungară şi a fost nevoie chiar să fie chemat un medic.

„Tot ce am auzit este că Depp a fost surescitat, nici măcar nu a putut părăsi hotelul. Am auzit, de asemenea, că au chemat un medic pentru a vedea dacă nu cumva este vorba de ceva mai mult decât un simplu exces ca un star rock”, a spus o sursă din stafful hotelului, scrie News.ro.

Pe reţelele sociale a fost distribuită o postare cu o fotografie care sugera că Johnny Depp a fost văzut consumând alcool cu o oră înainte de anularea concertului.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre starea sau situatia faimosului actor, asteptam cu totii vesti.(sursa:stirileprotv.ro)