vivacredit.ro

Jurnalistii britanici despre romani: „Romanians are not so bad as we like to see them”.Cativa români din Marea Britanie i-au  reparat gardul vecinei cand nu era acasa si ne-au facut cinste in regat.

vivacredit.ro
vivacredit.ro

„Deseori dai de romani, oameni buni. Dar le arăt recunoştinţă în special celor suferă de o reputaţie proastă fără niciun motiv, fiindcă ei au nevoie de această mică atenţie”.

vivacredit.ro

Românii din Marea Britanie, care s-au apucat sa repare din proprie initiativa gardul daramat al vecinei pompier englez, ne-a adus cinste in tot Regatul!

Postarea virală a unei britanice din Londra, despre vecinii ei români: „Romanii pe langa ca sunt  băgăcioşi …dar oameni buni!”

În condiţiile în care tensiunile între străini şi britanici cresc în urma Brexitului, postarea unei femei pompier din Londra despre vecinii ei români a devenit virală pe Twitter.

Astfel ca exista conationali, care merita tot respectu nostru si sa stiti ca desi se promoveaza numai nonvalorile, ei sunt chiar multi!

Precum se stie, pentru romanii din Marea Britanie, acomodarea la stilul de viata englezesc nu a fost nicidecum usoara.

Incepand cu stilul englezesc al umorului negru, al faptului ca s-au trezit pe aeroport intr-o tara straina lor, pana la clima „mocaneasca” care l-ar face si pe cel mai optimist om sa intre intr-o acalmie nevruta, nu putem spune nici despre britanici ca sunt cei mai calda natie europeana.

Cu toate acestea, romanii au stiut dintotdeauna, si stiu inca sa se faca placuti ( nu spunem, ca nu exista si uscaciuni, pentru ca fiecare cu padurea lui), insa noi avem in noi acel „saru’ mana” sau „please” cu care am plecat in trolerul adus din Romania.

Astfel ca exista conationali, care merita tot respectu nostru si sa stiti ca desi se promoveaza numai nonvalorile, ei sunt chiar multi! Sunt aceia din umbra care nu lasa spiritul romanesc sa moara, ba mai mult intrezaresc in sufletele noastre mandria aia de care poate din cauza grijilor am uitat de mult! Cinste lor!

Postarea virală a unei femei pompier din Londra, despre vecinii ei români: „Romanii pe langa ca sunt  băgăcioşi …!”

Femeia pompier din Londra, despre vecinii ei români:

„Aud deodată multe zgomote în faţa casei mele. Se pare că vecinii mei români îmi reparaseră gardul, care căzuse cu ceva timp în urmă. Şi când am vrut să le dau bani sau bere în semn de recunoştinţă, mi-au spus că e bine să faci lucruri frumoase fără să aştepţi nimic în schimb. Străinii ăştia băgăcioşi care vin aici şi repară garduri!”, a mai scris ea, ironic. Postarea a primit peste 100.000 de like-uri şi are aproape 20.000 de retweeturi.

Ea a mai adăugat, ca răspuns la un comentariu: „Au refuzat să primească, chiar dacă am insistat. Câteodată, dacă forţezi pe cineva să accepte un dar, importanţa acelui dar scade. Nu e întotdeauna cea mai bună idee. Ei pur şi simplu n-au dorit nimic.”

Astfel ca exista conationali, care merita tot respectu nostru si sa stiti ca desi se promoveaza numai nonvalorile, ei sunt chiar multi!

De asemenea, tot ca răspuns la un comentariu , femeia a afirmat că: „Deseori dai de oameni buni. Dar le arăt recunoştinţă în special celor suferă de o reputaţie proastă fără niciun motiv, fiindcă ei au nevoie de această mică atenţie”.

„Lots of banging noises outside. I find my Romanian neighbours have rebuilt my fence which had fallen down a while ago.When I offered money/beer as gratitude, they said it was better to do nice things rather than expect something.Bloody foreigners coming here & building fences.” 

Daca ti-a placut acest articol si esti consideri ca trebuie promovata aceasta atitudine frumoasa, distribuie postarea si da like paginii noastre pentru mai multe stiri. Salutari d-acasa!