vivacredit.ro

Londra-flat:O camera care e bucătărie cu un pat se inchiriaza cu nu mai putin de 1.200 de lire/ lună. 

vivacredit.ro
vivacredit.ro

Un „apartament” situat într-una din zonele bune ale Londrei, care are o singură încăpere, iar patul aproape că este lipit de mobila de bucătărie, este disponibil pentru 1.200 de lire sterline pe lună.

vivacredit.ro

Studioul „încântător” din zona Marylebone are spațiu doar pentru un pat de o persoană, dar cu toate acestea s-ar putea să rămână pe piață pentru scurt timp.

Londra-flat:O camera care e bucătărie cu un pat se inchiriaza cu 1.200 de lire/ lună.

Proprietatea, scoasă la închiriere de OpenRent, cu suma exactă de 1.213,33 lire sterline pe lună, se află într-unul dintre cele mai scumpe cartiere din Londra – Westminster. În medie, o proprietate din Marylebone se închiriază cu peste 4.000 de lire sterline pe lună și se vinde cu aproximativ 1,7 milioane de lire sterline, spun agenții imobiliari, potrivit My London.

Garsonierele pot fi cumpărate cu 450.000 de lire sterline și se închiriază cu 1.840 de lire sterline, în medie.

„A London flat where the bed almost touches the kitchen is available for £1,200 a month in one of the city’s poshest postcodes. The „delightful” Marylebone studio has just enough room for a single bed but some might say the price is a bargain.”

Londra-flat:O camera care e bucătărie cu un pat se inchiriaza cu 1.200 de lire/ lună.

Anunțul de închiriere pentru camera cu pat în bucătărie spune: „Suntem mândri să oferim spre închiriere această cameră încântătoare cu pat și o baie într-o locație excelentă.” Se precizează că facturile sunt incluse în chiria lunară, iar „apartamentul” poate fi închiriat de studenți, dar și familii.

Fotografiile arată un pat de o persoană lângă o chicinetă mică și o cameră de duș separată.

Londra-flat:O camera care e bucătărie cu un pat se inchiriaza cu 1.200 de lire/ lună.

Deputatul laburist pentru Westmister North, Karen Buck, a declarat: „A cere aproape 15.000 de lire sterline pe an pentru a închiria ceea ce este literalmente un pat într-o bucătărie ne spune că ceva este în neregulă cu piața noastră imobiliară”.

Proprietatea este situată într-o clădire tip conac din Gloucester Place, la șapte minute de mers pe jos de stația de metrou Marble Arch. Madame Tussauds și Regent’s Park sunt la câțiva pași de această locuință.

Westminster găzduiește unele dintre cele mai scumpe proprietăți din Marea Britanie.(sursa:digi24.ro)