Londra:Sofer român Uber a inselat o clienta oarba. A pacalit-o să îi dea telefonul și și-a dat singur un bacșiș de 20 de lire.

Un român șofer de Uber a fost găsit vinovat de înșelăciune după ce a convins o clientă nevăzătoare să îi dea telefonul ei mobil. Românul a intrat în aplicație, și-a acordat cinci stele și un bacșiș de 20 de lire sterline.

C. M., în vârstă de 32 de ani, a susținut că este nevinovat, însă a instanța a decis contrarul.

Londra. Șofer român Uber a inselat o clientă oarbă. A păcălit-o să îi dea telefonul și și-a dat singur un bacșiș de 20 de lire.

Victoria Oruwari, în vârstă de 39 de ani, a comandat un Uber pentru a călători de la London Bridge, în East Croydon.Victoria este nevăzătoare, originară din Nigeria, și a fost finalistă în emisiunea de talente BBC „All Together Now”. Cântăreața a avut turnee ca soprană și cântat la Royal Opera House, arată The Sun.

C. M. a luat-o pe Victoria Oruwari de la London Bridge, la 22:00, pe 29 iunie anul trecut, după ce aceasta pierduse trenul spre casă.

Londra. Șofer român Uber a inselat o clientă oarbă. A păcălit-o să îi dea telefonul și și-a dat singur un bacșiș de 20 de lire.

În timpul călătoriei, a povestit femeia, M. a deschis o conversați despre pierderea vederii. „M-am simțit iritată, pentru că aceasta nu era treaba lui, dar am crezut că este mai politicos să îi răspund, fiind în mașina lui”, a spus Victoria.

„Mi-a spus apoi că nu poate încheia călătoria pe aplicația sa și m-a întrebat dacă pot să-i dau telefonul meu pentru a o încheia.

Londra. Șofer român Uber a inselat o clientă oarbă. A păcălit-o să îi dea telefonul și și-a dat singur un bacșiș de 20 de lire.

Am crezut că este puțin ciudat, dar nu era nimic în comportamentul lui care să mă facă să cred că nu sunt în siguranță”, a mai spus aceasta. Astfel, la sfârșitul călătoriei i-a dat telefonul românului.Mai târziu, ea și-a dat seama că a fost taxată dublul pentru cursă, plătind 51 de lire sterline, plus un bacșiș către taximetrist de 20 de lire sterline. Mai mult, Mihai își acordase și o evaluare de cinci stele.

În timpul procesului, românul a negat că ar fi folosit telefonul femeii.Apărătorul lui a spus că sunt puse în balanță 20 de lire sterline și pierderea mijloacelor de trai ale lui Cornel Mihai.

Acesta a mai afirmat că românul nu ar fi știut că Victoria Oruwari are probleme cu vederea.C. M. a fost găsit vinovat de înșelăciune și își va afla pedeapsa pe 4 februarie.

citeste si: Soferita romanca UBER, in Marea Britanie „La 5.30 pornesc aplicaţia.In Londra câştig între 3-600  lire pe săptămână, insa raman cu mai nimic! Londra m-a dezamagit”

Soferita romanca UBER, in Marea Britanie „La 5.30 pornesc aplicaţia.In Londra câştig între 3-600 lire pe săptămână, insa raman cu mai nimic! Londra m-a dezamagit”. Când a ajuns prima dată în Londra, Elena I. visa să aibă o carieră uimitoare care să-i permită să poarte haine elegante şi să lucreze într-un birou. Dar lucrurile nu au ieşit aşa cum şi-a propus. “Londra m-a dezamăgit”, a spus ea pentru Financial Times.

Nu uitati sa lasati un LIKE comunitatii noastre, pentru a primi in newsfeed mai multe informatii.