Londra:Unde s-a ajuns in Marea Britanie „Apartament cu WC-ul sub pat pentru £800 pe lună fara bill-uri.”

Un apartament tip studio, cu mașină de spălat, bucătărie și toaletă sub pat se închiriază în Londra pentru 754 de lire sterline pe lună fara billuri.

Unde s-a ajuns in Marea Britanie:Apartament cu WC-ul sub pat pentru £800 pe lună fara bill-uri,in Londra.

Unii ar spune că arată mai rău decât o celulă de închisoare, însă agenții imobiliari laudă apartamentul situat în nordul Londrei.Locuința are o chicinetă, duș, toaletă, mașină de spălat, canapea și pat – toate înghesuite într-o cameră foarte mică.

Pentru a economisi spațiu, mai multe facilități au fost montate sub pat, care se află la câțiva metri deasupra podelei.Noul ocupant va trebui să ajungă în pat, în fiecare zi, folosind o scară.

Însă camera are un preț destul de piperat, având în vedere că se află la „o aruncătură de băț” de stația de metrou Mornington Crescent.De asemenea, este aproape de o serie de zone foarte apreciate, inclusiv Piața Camden și Gara St. Pancras, de unde pleacă trenurile Eurostar către Paris.

Unde s-a ajuns in Marea Britanie:Apartament cu WC-ul sub pat pentru £800 pe lună fara bill-uri,in Londra.

Costul apartamentului nu include și utilitățile, Zoopla estimând că suma totală de plătit pentru acesta ar fi în jurul a 830 de lire sterline.

Utilizatorii rețelelor sociale au reacționat după ce fotografia a devenit virală pe Twitter, unii comparând micul apartament cu… o „închisoare”.Alții au salutat „utilizarea inteligentă a spațiului”.

Un comentator a glumit: „Acesta trebuie să fie un fel de încălcare a drepturilor omului”, în timp ce altul a spus: „Este tipul de cameră pe care aș construi-o în Minecraft”.

Unul dintre utilizatori a spus: „Unele închisori sunt mai mari decât asta… și cu 754 lire sterline mai ieftine”.La începutul acestei veri, un mic studio cu duș și chiuvetă lângă pat a fost pus în vânzare cu 200.000 de lire sterline.

Unde s-a ajuns in Marea Britanie:Apartament cu WC-ul sub pat pentru £800 pe lună fara bill-uri,in Londra.

Proprietatea – în Notting Hill, Londra – are puțin mai mult decât un pat de o persoană, o plită și un duș în interior.În altă parte, în Londra, o proprietate mai îngustă decât un autobuz a fost scoasă la vânzare în iulie pentru 700.000 de lire sterline.(sursa si credit:ziarulromanesc.net)