Marea Britanie: Cod rosu de vreme si zboruri anulate. Furtuna Atiya va lovi din aceasta seara regatul, iar timp de o saptamana, o serie de furtuni puternice vor bloca activitatile.  

O serie de furtuni de zăpadă care vor pătrunde în Marea Britanie în această săptămână, incepand de azi, va paraliza regatul, va anula zboruri, si va aduce cantitati de zapada care vor ingreuna activitatile, potrivit celor mai recente prognoze ale BBC.

„Storm Atiyah triggers flight cancellations as Britain battered by 83mph gales”, The Guardian

Marea Britanie: S-a activat codul rosu, zboruri anulate. Furtuna Atiya va lovi din aceasta seara regatul, iar timp de o saptamana, o serie de furtuni vor bloca activitatile..

Regatul Unit se pregătește pentru o săptămână intensă de iarnă, cu riscul de ninsori abundente miercuri, 11 decembrie. Meteorologul BBC, Chris Fawkes, a arătat, de asemenea, în această seară, un avertisment roșu pentru regat, înainte de sosirea Furtunii Atiya.

„Storm Atiyah, named by the meteorological service Met Eireann, is the first named storm of the season.A second strong storm is expected to hit Britain on Tuesday, with wind gusts potentially reaching 100mph, with power of hurricane”, The Independent.

Pe lângă ploile cu gheață și zăpada ce va cădea miercuri, Marea Britanie ar putea fi lovită de un „ciclon”.

Agenția meteo britanica a emis astfel avertisment de cod roșu de vânt puternic ce va putea depăși 80 de mile la oră.

Pentru Marea Britanie, se preconizează întreruperi ale călătoriilor în timpul furtunii, în timp ce Agenția pentru Mediu a avertizat cu privire la inundațiile de coastă.

The extreme winds follow last month’s severe flooding, which badly hit parts of the north and the Midlands following bouts of torrential rain.Some areas saw a month’s rainfall in just 24 hours in November.

Biroul de Meteorologie din Londra a emis deja un avertisment galben de vânt, cu rafale de până la 70 km / h pentru a lovi zonele de coastă.

De asemenea, în Marea Britanie urmează o scădere uriașă, cu 6 grade Celsius în următoarele cinci zile, conform prognozei BBC.

Se repeta povestea de la inceputul anului, din lunile februarie si aprilie.Atunci: „Marea Britanie sub zăpadă. Mare parte din țară blocată din cauza ninsorii.”

Mai multe zone din Marea Britanie au fost acoperite de zăpadă, marți noaptea si miercuri, iar meteorologii au emis cod galben de ninsoare deși sunt primele zile ale lunii aprilie.

Temperaturile au scăzut sub pragul înghețului în cursul nopții, iar ziua de miercuri au fost mult mai scăzute decât ar fi normal în această perioadă a anului, scrie BBC News. Circulaţia rutieră este perturbată şi numeroase şcoli au fost închise în zone din Marea Britanie din cauza ninsorilor.

VORTEXUL polar loveste din nou in Marea Britanie la inceputul lui Aprilie! Avertizare in regat: Marea Britanie sub zăpadă.

În Scoția șoferii au fost avertizați în legătură cu stratul de zăpadă care s-a așezat pe autostrăzi. De asemenea, pe o autostradă din regiunea Lancashire s-au produs un accidente în lanț în care au fost implicate 24 de mașini. Douăzeci şi patru de maşini au intrat în coliziune pe Autostrada M55, în regiunea britanică Lancashire.

„Rare April snow coated roads across England from Tuesday night into Wednesday, causing numerous travel disruptions.”

Se repeta povestea de acum 2 luni, de la inceputul lunii Februarie, cand Marea Britanie a fost „invadata” de asemenea de zapada. Ce se intampla defapt cu aceste ninsori neobisnuite pentru Regat?

„Bestia din Est” va invada din nou Marea Britanie, cea mai mare parte a regiunilor țării urmând să fie acoperite de zăpezi la sfârșitul acestei săptămâni.

VORTEXUL polar: MAREA BRITANIE si IRLANDA vor fi „înghiţite” de zăpadă la inceputul lui Aprilie!

Meteorologii avertizează că în Marea Britanie vor urma căderi masive de zăpadă la inceputul lunii , potrivit unei diagrame meteo indicând condiții meteorologice severe de iarnă, care vor „pune stăpânire” peste ţară în câteva săptămâni.