ROMÂN din Marea Britanie intors in tara, a uitat romana: „Luc hau ai ghet ap in dă morning, uat tă fac man?”

ROMÂN din Marea Britanie intors in tara, a uitat romana: „Luc hau ai ghet ap in dă morning, uat tă fac man?”

Un tânăr român care lucrează în Marea Britanie a ajuns celebru pe rețelele sociale după ce a făcut un clip video în momentul în care este ridicat de poliţişti. 

Se pare că acesta a uitat limba română şi se filmează vorbind în limba engleză în timp ce este ridicat de poliţiştii din comună pentru a fi audiat într-un dosar.

„Luc hau ai ghet ap in dă morning, uat tă fac man?”, a spus tânărul.

Un poliţist îl opreşte pe tânărul care a uitat limba română: „Hai, bă, urcă în maşină”. (ca este un pamflet sau nu, multumim sursei: stiridiaspora.com)

citeste si:
Alina Găitan, gardian la închisoarea din Marea Britanie a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din oraş

Alina Găitan, gardian la închisoarea din Marea Britanie a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din oraş

La 28 de ani, Alina Găitan, una dintre numeroasele românce plecate pentru a-şi căuta norocul peste hotare, se bucură de un real succes în Marea Britanie. Alina a devenit de curând ofiţer de închisoare în Bristol, dar în timpul liber participă, cu mult succes, şi la concursuri de frumuseţe.

Conform Bristol Post, în martie a fost desemnată Miss Bristol Inspiration 2019, urmând ca în mai să reprezinte oraşul la finala Miss Inspiration 2019 care va avea loc în Ţara Galilor.

Românca lucrează de doi ani în închisoarea din Bristol

Alina lucrează de mai bine de doi ani la închisoare din Bristol şi spune că participările la concursurile de frumuseţe o ajută să iasă din rutina de zi cu zi.

A ales să lucreze în penitenciar pentru că tatăl ei a fost şi el ofiţer de închisoare şi pentru că simte că astfel poate să ajute oamenii.

Totuşi, sursa amintită precizează că românca este licenţiată în economie şi vorbeşte fluent nu mai puţin de şapte limbi, respectiv româna, moldoveneasca, engleza, franceza, italiana, spaniola şi portugheza.

Înainte de finala Miss Inspiration din Ţara Galilor, Alina are puterea să recunoască faptul că „prin participarea la acest concurs vreau să arăt că există atât de multe moduri în care poţi fi frumos. Nu este doar despre cum arăţi. M-am luptat cu imaginea corpului meu în trecut şi ştiu că asta este o problemă care afectează multe femei„.

citeste si:

Hoțului din Marea Britanie, arestat la domiciliu, i s-a pus brățara de monitorizare pe piciorul cu proteză

De rasul, plansul, ca-n filmele cu STAN si BRAN. Cum sa faci asa ceva? Fiecare are uscaciunile lui in institutiile statului, dar asta parca o intrece pe toate.

Hoțului din Marea Britanie, arestat la domiciliu, i s-a pus brățara de monitorizare pe piciorul cu proteză

Un angajat al poliției l-a întrebat: „Contează la ce gleznă îți pun brățara?”

citeste si: Decizie de ultimă oră pentru românii din Marea BRITANIE! Cei care nu vor face asta vor fi nevoiți să se întoarcă acasă! Cine riscă să fie dat afară

Un bărbat din Marea Britanie, care are un singur picior, a ajuns în atenția presei, după ce autoritățile i-au atașat brățara electronică de monitorizare la piciorul cu proteza detașabilă. El este arestat la domiciliu, pentru patru săptămâni, pentru furt.

Bărbatul de 29 de ani și-a pierdut un picior, în urma unui accident de motocicletă, în anul 2011. El a fost condamnat la patru săptămâni de arest la domiciliu, iar pentru i se monitoriza activitatea, i-a fost atașată o brățară electronică, informează tabloidul britanic The Sun.

Un angajat al poliției l-a întrebat: „Contează la ce gleznă îți pun brățara?”

UK Police wrong leg
Comedy in UK
UK Police
Police UK

„Am crezut că este o glumă de prost gust. Motivul pentru care am fost arestat la domiciliu e tocmai că am un singur picior și că nu pot presta muncă în folosul comunității. Apoi m-am gândit: ‘ce naiba, să vedem ce face’. Astfel, el mi-a ridicat piciorul cu proteza și m-a zis să îmi dau jos șoseta, pentru că brățara trebuie să fie în contact direct cu pielea. M-am abținut să nu râd.

M-am gândit să îi spun, dar am vrut să văd cât de departe ajunge această situație stupidă ”, a pus bărbatul, a cărei proteze are o culoare și o textură diferită de celălalt picior.

Un purtător de cuvânt a precizat: „Este o situație care se întâmplă rar. Nu au fost urmate procedurile și am luat acțiuni pentru remedierea situației”.