Romanca stabilita in LONDRA: „Să fiți mândri că sunteți în România. Poate ar fi bine să vedeți ce înseamnă să fii pacient plătitor de taxe in UK!”

Romanca stabilita in Londra: „Să fiți mândri că sunteți în România. Atunci când o să vă mai doriți să criticați cadrele medicale și sistemul sanitar din România, poate ar fi bine să vedeți ce înseamnă să fii pacient plătitor de taxe in UK!”

O romanca stabilita in Marea Britanie a facut publice, printr-o postare pe pagina sa de socializare, problemele cu care se confrunta sistemul medical din UK. Acolo unde, spune ea, mori cu zile inainte sa te vada un medic.

Paradoxal este ca romanii se plang de aceleasi probleme, de-a lungul timpului aparand in spatiul mediatic tot mai multe cazuri de malpraxis si de persoane perfect sanatoase, care si-au dat ultima suflare culmea, pe patul de spital.

Marea Britanie, Brexit

Iata ce spune romanca noastra despre aceste aspecte:

„Atunci când o să vă mai doriți să criticați cadrele medicale și sistemul sanitar din România, poate ar fi bine să vedeți ce înseamnă să fii pacient plătitor de taxe in UK!Să știi că mori de durere și medicul să îți spună că totul este Ok, că totul este normal…să ceri ecograf și să dureze o lună până îți vine programarea acasă, și încă o luna pană îți citește ecograful. Nimeni nu îți recomandă nimic, nimeni nu stă de vorbă cu tine să te liniștească!

Marea Britanie Romani

Să te duci cu febra 41 și să nu îți recomande măcar un paracetamol…să te duci cu multiple probleme de sănătate și să îți spună ca trebuie să îți faci programare pentru fiecare!
Să mergi la privat si să te coste 450£ , consultația, ecograful și analizele de sânge!

MAREA BRITANIE

Să fiți mândri că sunteți în România și să nu mai arătați cu degetul spre medicii, care vă oferă consultații chiar și la telefon. Cu bune cu rele, măcar se uită cineva la tine! Chiar dacă te pune să cumperi și seringile, bucură-te că se dau peste cap să te facă bine.

La ce folos că aici saloanele sunt moderne și super dotate, daca până ajungi la spital mori cu zile! Sunt mândră că sunt român și că am lucrat cu oameni mai presus de profesie! Mă înclin în fața acestor medici!”