România, lăudată în presa din SUA. „E cea mai frumoasă țară a Europei”.

România a fost lăudată în presa din SUA, mass media americane considerând-o „cea mai frumoasă țară a Europei”.Potențialul turistic al României a fost elogiat într-un articol publicat sâmbătă de site-ul american The Huffington Post, în care se afirmă că țara noastră ar putea fi considerată „cea mai frumoasă din Europa”.

România, lăudată în presa din SUA. „E cea mai frumoasă țară a Europei”.

Autoarea articolului, Patti Morrow, blogger, fotograf și jurnalist specializat în călătorii, s-a declarat impresionată, printre altele, de Transfăgărășan, arhitectura cosmopolită din București, bisericile fortificate din Transilvania și de castelele Bran și Peleș, transmite Agerpres. Romania este de departe, o tara minunata, cu peisaje ce lasa gura casca strainii. Cu acces la mare si munte deopotriva, devine o tinta turistica ravnita la nivel mondial.

România, lăudată în presa din SUA. „E cea mai frumoasă țară a Europei”.

În acest articol, intitulat „Is Romania Europe’s Prettiest Country? It Just Might Be” („Este România cea mai frumoasă țară a Europei? Chiar ar putea fi”), Patti Morrow a elogiat câteva obiective turistice ale României:„piețe din orașe încântătoare ce datează din timpuri medievale, dealuri cu pante blânde care se întind cât vezi cu ochii, castele învelite în misterul Contelui Dracula, perspective minunate asupra culmilor stâncoase ale munților și o rețea ce pare infinită de fortărețe și biserici”.

România, lăudată în presa din SUA. „E cea mai frumoasă țară a Europei”.

„Și să nu uităm de Transfăgărășan — fără îndoială cel mai spectaculos drum din lume. Frumusețea naturală a României și diversitatea ei culturală ar putea să vă surprindă.Mărginită de Marea Neagră din sud-estul Europei, printre atracțiile acestei țări se află și fluviul Dunăre și Munții Carpați”, a adăugat jurnalista americană în debutul articolului.Patti Morrow a grupat obiectivele turistice ale României în trei categorii principale: „Orașe, cetăți și sate”, „Castele, fortărețe și biserici fortificate” și „Alte atracții”.

Sursa:psnews.ro

2 thoughts on “România, lăudată în presa din SUA. „E cea mai frumoasă țară a Europei”.

Comments are closed.