ROMÂNIA se mandreste cu cele mai frumoase ȘOFERITE DE TIR ! Fetele noastre infrumuseteaza soselele din EUROPA, si nu numai.

Tot mai multe romance devin soferite de tir. Culmea e ca sunt si din ce in ce mai frumoase! Daca altadata „mastodontii pe roti” erau condusi doar de barbati, fetele noastre dovedesc din ce in ce mai mult ca sunt capabile sa stapaneasca „bestiile” care strabat zilnic Europa.

Contul de Facebook „Soferite si soferi pe camion” a realizat o colectie a celor mai frumoase „tiriste” din Romania.
A fi sofer de tir nu mai este o meserie doar pentru barbati.

Alina Karl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sasha Alexandra

 

 

 

 

 

 

 

Valentina Smith

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acum 10 ani, era ceva neobișnuit să vezi o femeie la volanul unui TIR.

Astăzi, vedem din ce în ce mai multe șoferițe: singure, în echipaj cu soțul, sau cu o altă șoferiță. Cele mai multe dintre ele îmbrățișează această meserie înainte de a avea copii, după un divorț, sau după ce copiii sunt mari, când se alătură soțului și creează, împreună, o echipă.

Catalina Brie Bonchis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cristina Rusu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cristina Soare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denise Dny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elena Gogioiu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studiile arată că femeile la volan au un grad ridicat de atenție și prudență, comparativ cu un bărbat. De aici, rezultă un număr redus de accidente, amenzi mai puține și mai mici.

Statisticile americane arată că o femeie la volanul unui camion este un șofer sigur, conștiincios, și există și statistici potrivit cărora este de 5 ori mai puțin probabil să aibă un accident.

Erna Ernurtza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rusu Anca

 

 

 

 

 

 

Sexy soferiţa care străbate Europa cu TIR-ul. Moldoveanca e însoţită tot timpul de o căţeluşă

Ioana Amariutei

E frumoasă, senzuală şi adoră să conducă! Ioana Amăriuței (27 de ani), din Bacău, struneşte caii-putere ai unui TIR pe autostrăzile din Europa. Tânăra o are alături, în toate călătoriile, pe Shanny, o cățelușă care a crescut în cabina camionului.E as al volanului şi are colegi, la firma de transport pentru care lucrează, numai bărbaţi, din România, Bulgaria, Portugalia şi Brazilia, cu care se înţelege în spaniolă. Ioana Amăriuţei străbate între 12.000 şi 14.000 de kilometri pe lună și transportă marfă pe întreg cuprinsul Europei.

În călătoriile lungi pe care le face la volanul unui TIR, fata este însoțită de Shanny, un Amstaff în vârstă de doi ani, care o păzește și care îi ține de urât. Ioana Amăriuței a plecat la doar 17 ani din Bacău, urmându-și părinții în Spania, la Madrid, după moartea fratelui mai mic, care s-a înecat în apele Bistriței. De la 19 ani și-a însoțit prietenul, conducător de camion, prin Europa şi a prins gustul drumurilor şi al motoarelor puternice. „Eu nu aveam permis auto pe vremea aceea. La 21de ani ne-am separat și am apucat fiecare pe drumul lui”, îşi aminteşte ea.

Amariutei si companionul canin

O femeie şi 181 de bărbaţi

În urmă cu doi ani a revenit acasă, în Bacău, pentru a se pregăti pentru Bacalaureat, dar și pentru examenele de conducător auto, pentru categoriile A, C și E. “A fost greu, deoarece examenele de Bac s-au suprapus cu celelalte și cu testele pentru obținerea atestatelor de transport. La final am căpătat atestate pentru marfă obișnuită, dar şi pentru mărfuri periculoase, pentru greutăți speciale și pentru cisterne. Am fost singurul candidat de sex feminin din 182 de persoane“, se mândreşte Ioana.

sursa/preluare:wowbiz.ro

 

 

10 thoughts on “ROMÂNIA se mandreste cu cele mai frumoase ȘOFERITE DE TIR ! Fetele noastre infrumuseteaza soselele din EUROPA, si nu numai.

  1. Suivre le téléphone portable – Application de suivi cachée qui enregistre l’emplacement, les SMS, l’audio des appels, WhatsApp, Facebook, photo, caméra, activité Internet. Idéal pour le contrôle parental et la surveillance des employés. Suivre le Téléphone Gratuitement – Logiciel de Surveillance en Ligne.

  2. Meilleure application de contrôle parental pour protéger vos enfants – Moniteur secrètement secret GPS, SMS, appels, WhatsApp, Facebook, localisation. Vous pouvez surveiller à distance les activités du téléphone mobile après le téléchargement et installer l’apk sur le téléphone cible.

  3. Pingback: poppenhuis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *