Românii din Marea Britanie,nou ajutor oferit de guvernul britanic pentru cumpărarea unei case în regat.

Românii din Marea Britanie care vor sa scape de plata chiriei in Regat, avand in vedere ca este cunoscut pretul piperat al acesteia, au acum o alternativă. Guvernul britanic vine in intampinarea lor, cu 2 programe guvernamentale, prin care acestia primesc ajutor si isi pot cumpara o casa a lor.

Deși în cazul ambelor programe primiţi un bonus de 25% din partea guvernului, există totuşi diferenţe între ele.

Românii din Marea Britanie,nou ajutor oferit de guvernul britanic pentru cumpărarea unei case în regat.25%, până la un maximum de 3.000 de lire sterline. Însă pentru a vă încadra în acest program, preţul locuințelor nu trebuie să fie mai mare de 250.000 de lire, respectiv de 450.000 £ în Londra.

Persoanele care vor să îşi cumpere pentru prima dată o casă în Marea Britanie pot intra în programul Help to Buy ISA, dar trebuie să se grăbească. Termenul limită până la care se pot înscrie, condiţii şi noile schimbări apărute în program.

Oportunitate nesperata a românilor din Marea Britanie sa scape de chiria din regat: Lansarea noului program Help to Buy,ofera posibilitatea romanilor de a-si cumpara propria casa.

Dacă vreţi să vă înscrieţi în programul Help to Buy ISA, care vă oferă un ajutor pentru cumpărarea primei locuinţe în Marea Britanie, prin urmare au mai rămas cinci luni,potrivit moneysavingexpert.com. Dacă depăşiţi acest termen, vă mai puteţi înscrie doar în programul Help to Buy Lifetime ISA (LISA).

În cazul economisirii banilor pentru prima locuinţă într-un cont bancar prin programul Help to Buy ISA (H2B ISA), guvernul britanic va contribui cu încă 25%, până la un maximum de 3.000 de lire sterline. Însă pentru a vă încadra în acest program, preţul locuințelor nu trebuie să fie mai mare de 250.000 de lire, respectiv de 450.000 £ în Londra.

Prima plată în contul bancar de tip H2B ISA poate fi de până la 1.200 de lire sterline și apoi puteți plăti până la 200 de lire lunar, potrivit gov.uk. Atunci când cumpărați proprietatea, avocatul dvs. va solicita bonusul de 25%.

Românii din Marea Britanie,nou ajutor oferit de guvernul britanic pentru cumpărarea unei case în regat.Alte condiţii care trebuie îndeplinite: trebuie să aveţi vârsta de peste 16 ani. Pentru a deschide un cont LISA, trebuie să aveți între 18 şi 39 de ani, aşadar, dacă vă apropiați de 40 de ani, puteţi depune 1 £ pentru a deschide unul, în cazul în care doriţi să beneficiaţi de facilitatea respectivă mai târziu.

Pentru a putea deschide un cont H2B ISA trebuie să nu fi deținut înainte o locuinţă nicăieri în lume. Dacă aţi moștenit cândva o proprietate, apoi aţi vândut-o, nu vă încadraţi în condiţia de a fi un cumpărător pentru prima dată a unei locuinţe, informează moneysavingexpert.com.

Alte condiţii care trebuie îndeplinite: trebuie să aveţi vârsta de peste 16 ani. Pentru a deschide un cont LISA, trebuie să aveți între 18 şi 39 de ani, aşadar, dacă vă apropiați de 40 de ani, puteţi depune 1 £ pentru a deschide unul, în cazul în care doriţi să beneficiaţi de facilitatea respectivă mai târziu.

Românii din Marea Britanie,nou ajutor oferit de guvernul britanic pentru cumpărarea unei case în regat.

Persoanele de peste 40 de ani îşi pot face un cont H2B ISA cât timp mai este valabilă această ofertă.(sursa:medianova.ro)

4 thoughts on “Românii din Marea Britanie,nou ajutor oferit de guvernul britanic pentru cumpărarea unei case în regat.

  1. Pingback: Dan Helmer

Comments are closed.