Sofer de TIR făcut de râs de politisti,când au văzut cum arată cabina TIR-ului: „Biroul organizat al unui șofer de top”

Sofer de TIR făcut de râs de politisti, când au văzut cum arată cabina TIR-ului: „Biroul organizat al unui șofer de top”

Polițiștii au făcut de râs un camionagiu, când au văzut cum arată cabina TIR-ului: „Biroul organizat al unui șofer de top”, au scris ei lângă fotografiile publicate pe contul oficial al Poliției.

Sofer de TIR făcut de râs de politisti, când au văzut cum arată cabina TIR-ului: „Biroul organizat al unui șofer de top”
  • Cabina TIR-ului arăta ca un tomberon.
  • Vizibilitatea șoferului era redusă de tot ce strânsese și aruncase în cabină.

Agenții din Hants Road Police, o unitate a poliției din Hampshire & Isle of Wight, au publicat pe Twitter două fotografii, pentru a-l face de râs pe un șofer de TIR care a fost oprit la un control de rutină, pe o autostradă din Marea Britanie.

Cabina camionului arăta ca un tomberon de gunoi și polițiștii au constatat că șoferul nu avea vizibilitate și ar fi putut produce în orice moment un accident.

„Este acesta biroul disciplinat și organizat al unui șofer de camion profesionist de top? Nu. Este un câmp vizual blocat care poate duce la ascunderea și uciderea unui pieton sau unui biciclist.”, au scris polițiștii pe rețeaua de socializare.

Sofer de TIR făcut de râs de politisti, când au văzut cum arată cabina TIR-ului: „Biroul organizat al unui șofer de top”

citeste si:Un șofer de TIR a vândut toată marfa din TIR, pentru a-și recupera salariul neplătit de angajator.

Un șofer de TIR a vândut toată marfa din TIR, pentru a-și recupera salariul neplătit de angajator.

Un șofer de TIR a vândut toată marfa din camion pentru a-și recupera salariul neplătit de angajator.

Românul lucra pentru o firmă din Spania care a dat faliment și le-a transmis patronilor că-și va face singur dreptate dacă nu-și va primi banii restanți.

A vandut marfa, pentru a se razbuna pe patron!

A ieșit cu camionul pe poarta fabricii și a vândut țevile din TIR, marfă în valoare de 50.000 de euro. Judecătorii spanioli îl obligă la plata contravalorii mărfii, și riscă până la 4 ani de închisoare pentru furt, deturnare de bunuri și șantaj.Faptele s-au petrecut acum patru ani, iar șoferul va fi judecat pe 17 octombrie, relatează observator.tv

Soferul de TIR

Românul, rezident în Benicarlo, care avea cazier judiciar, a lucrat ca şofer de camion pentru o firmă spaniolă între 16 octombrie 2013 şi 15 martie 2014. Atunci a fost concediat, împreună cu toţi colegii săi, firma declarând falimentul.

Pe 18 martie a mers în poligonul industrial Ricular de Tarragona, și a plecat cu camionul pe care îl conducea. TIR-ul era încărcat cu peste 11 tone,cu ţeavă PVC. Șoferul a umblat la dispozitivul GPS, pentru a nu mai putea fi localizat.

Marfa TIR

Şefii companiei l-au sunat şi i-au cerut să se întoarcă, dar românul le-a spus că va returna marfa şi camionul atunci când îşi va primi salariul neplătit. Poliţia a găsit camionul pe N-340, la Benicarlo, după câteva ore, dar era gol.

Transport Marfa

Românul a spus că a vândut toată marfa, în valoare de 50.000 de euro. Marfa nu a fost recuperată Procurorul a cerut un an şi jumătate de închisoare pentru el, dar pedeapsa maximă poate fi de 4 ani.În plus, va trebui să plătească şi contravaloarea mărfii din camion, 50.000 de euro. (sursa articol: libertatea.ro)