Șofer român,erou in Marea Britanie:A intrat desculț și dezbrăcat într-o casă în flăcări din regat și și-a scos la viata vecinul britanic.

Un tânăr șofer român, Remus N.L rezident în Oxford, și-a salvat luni seara de la moarte vecinul, a cărui casă a fost cuprinsă de flăcări.

Românul a intrat fără să stea pe gânduri în casă și l-a scos pe bărbatul mai în vârstă, care risca să se asfixieze și, mai rău, apoi să ardă, scrie Observator.tv

Șofer român, erou in Marea Britanie-Oxford: a intrat desculț și dezbrăcat într-o casă în flăcări și și-a salvat vecinul

Doar în șort și desculț, Remus, care are 26 de ani, a intrat în casă, a urcat la etaj și l-a scos din bucătăria care ardea pe vecinul lui.

A mai intrat odată după ce l-a salvat pe vecin, pentru a deschide ferestrele și a încercat să stingă flacăra de pe aragaz cu un stingător de mână.

Pompierii au ajuns la 4 minute după apel și a localizat incendiul, în vreme ce Remus era felicitat atât de salvatori, cât și de vecini, pentru curajul de care a dat dovadă.

Șofer român, erou in Marea Britanie-Oxford: a intrat desculț și dezbrăcat într-o casă în flăcări și și-a salvat vecinul

citeste si:Șofer român de TIR, erou în Europa, după ce a salvat un om in Belgia: Românul a blocat traficul cu TIR-ul și a salvat o viata

Un șofer român de TIR a salvat viața unui bărbat după ce mii de oameni au trecut nepăsători pe lângă ei, pe o autostradă din Belgia. Românul a blocat traficul cu TIR-ul și a început manevrele de resuscitare. Totul, după ce mii de mașini treceau fără să oprească.

Cătălin Ilie a povestit că toți șoferii erau furioși de faptul că acesta a încurcat circulația cu toate că a salvat viața unui om.

Șofer român de TIR, erou, după ce a salvat un om: „Mii de oameni au trecut NEPĂSĂTORI. Lăsăm un om să ZACĂ pe asfalt pentru că ne grăbim?”

„Astăzi, este despre altceva. Este despre noi ca oameni. Sau mai bine spus, despre faptul că am uitat să fim oameni. Azi, in jurul orei 17:40 trăgeam tare să ajung la garaj, pentru repausul săptămânal bine meritat. Ultimii 30 de kilometrii, deja berea urla după mine din frigider. Însă, situația a făcut in așa fel încât să ajung cu mari întârzieri la garaj. Intrasem deja pe primul inel al Antwerpen-ului, o porțiune de drum cu 7 benzi. În față deja băteau avariile participanților la trafic și ocoleau ceva care părea să fie blocat pe banda 1 de mers.

Șofer român, erou in Marea Britanie-Oxford: a intrat desculț și dezbrăcat într-o casă în flăcări și și-a salvat vecinul

Am schimbat banda de deplasare din timp, ca să nu fiu nevoit să aștept prea mult in ambuteiaj. Când am reușit să ajung aproape de acel obstacol de pe banda 1, observ subit o mașina oprită dubios pe banda, portierele din față deschise și pe stânga și pe dreapta, iar lângă portiera dreapta era o femeie la circa 45-50 de ani, foarte alba la față care plângea in hohote. Atunci, mi-am dat seama ca lucrurile sunt mult mai grave decât un banal obstacol.

Am oprit camionul în loc, l-am pus pe avarii și am mers cât mai repede posibil sa văd despre ce este vorba. Ajuns la fata locului, observ terifiat, un bărbat la circa 50 de ani, în scaun, cu capul pe spate și spume la gura care abia mai respira. Atunci am realizat de fapt gravitatea situației. Am mers in graba, am tras camionul paravan pt a bloca circulația, pt a putea să feresc persoana suferinda de alte incidente dar in același timp sa ma feresc și pe mine, sa nu fiu lovit pe autostrada de o alta mașina/camion.