vivacredit.ro

Țările nordice: DANEMARCA, iși face propriul „ALCATRAZ”! Insula Lindholm, transformata de nordici in inchisoare

vivacredit.ro
vivacredit.ro

Infractorii străini condamnați să fie deportați vor fi transportați pe o insulă izolată de lângă Danemarca, a decis guvernul de la Copenhaga, potrivit The Telegraph.

vivacredit.ro
DANEMARCA

O țară din UE reînvie modelul „Alcatraz”. Infractorii străini vor fi duși pe o insulă pustie

Danemarca

Ministrul finanțelor, Kristian Jensen, a declarat că infractorii vor fi închiși la un centru din Lindholm, o insulă pustie, situată în provincia Vordingbord. Aceștia vor rămâne aici până când vor fi deportați în țara lor de origine, a adăugat Jensen.
Pe contul de Twitter, reprezentanții DF au celebrat anunțul postând o caricatură cu un bărbat de culoare lăsat de un vapor pe insula pustie.
Infractorii străini nu au niciun motiv să se afle în Danemarca. Până când vom putea scăpa de ei, îi vom muta pe insula Lindholm, unde vor fi obligați să stea în noul centru pentru deportări”, a declarat un purtător de cuvânt al partidului anti-imigrație.

Danemarca
Danemarca
Danemarca

Insula va fi păzită 24 de ore din 24, iar în centrul din Lindholm vor fi transportați solicitanții de azil care au comis infracțiuni, precum și cetățenii străini care nu au permis de rezidență, dar care nu pot fi deportați încă din motive de legalitate.

„Ei nu vor fi încarcerați. Va exista un serviciu de transport cu ferryboat-ul spre insulă, însă acesta nu va funcționa tot timpul. Noaptea, cei de pe insulă sunt obligați să stea în centru, pentru a-i putea monitoriza mai bine”, a mai spus ministrul finanțelor.

DK
DK
DK

Măsura a fost aspru criticată de opoziția din Danemarca. „Este un dezastru umanitar. Astfel de politici inumane creează o Danemarca diferită față de cea pe care o știu și o iubesc”, a spus un politician.

Deși 87% din populația țării este reprezentată de danezi, numărul migranților și refugiaților din Afganistan și Siria a crescut considerabil în ultimii ani.

2 thoughts on “Țările nordice: DANEMARCA, iși face propriul „ALCATRAZ”! Insula Lindholm, transformata de nordici in inchisoare

  1. Pingback: Para 15 Trigger
  2. Pingback: Firearms For Sale

Comments are closed.