TIR cu produse Apple in valoare de £5mil. furat cu totul pe autostrada in Marea Britanie.”Au lovit la pont,ca-n filme,au mutat remorca pe al cap-tractor”.

Un șofer de camion și agentul de securitate care îl însoțea au fost legați și abandonați pe autostradă, la Northamptonshire, în Marea Britanie, de hoții care le-au furat TIR-ul plin cu produse Apple în valoare de peste 6 milioane de dolari.

TIR cu produse Apple in valoare de £5mil. furat cu totul pe autostrada in Marea Britanie.”Au lovit la pont,ca-n filme”.(sursa:ziarulromanesc.net)

Poliţia britanică a anunţat, marţi, că se află în căutarea unor hoţi care au fugit cu produse Apple în valoare de 5 milioane de lire sterline (6,6 milioane de dolari), după ce au jefuit un camion în centrul Angliei, scrie observatornews.ro.

BBC.co.uk titreaza:Apple products worth £5m stolen from lorry on M1 in United Kingdom

TIR cu produse Apple in valoare de £5mil. furat cu totul pe autostrada in Marea Britanie.”Au lovit la pont,ca-n filme”.

The truck was later found in Lutterworth, Leicestershire, where it is thought the 48 pallets of Apple products were loaded into a third vehicle.

Furtul a avut loc pe o bretea a autostrăzii M1 din Northamptonshire, marţea trecută, iar polițiștii cer ajutorul britanicilor pentru prinderea hoților. Șoferul şi agentul de securitate care îl însoțea au fost legați și abandonați la marginea autostrăzii. Hoții nu au fost prinși nici la această oră,

Hoţii i-au legat pe şoferul şi pe agentul de securitate, un bărbat și o femeie, şi i-au abandonat la faţa locului, fugind cu camionul către o zonă industrială din apropiere, scrie Daily Mail.

TIR cu produse Apple in valoare de £5mil. furat cu totul pe autostrada in Marea Britanie.”Au lovit la pont,ca-n filme”.A truck driver and security guard were transporting a large number of Apple devices in cargo before being accosted by thieves. The incident took place at around 8pm on Tuesday, November 10, on a slip road off the M1 highway, where the driver and security guard were targeted and tied up.

Acolo au transferat remorca pe un alt camion şi au condus circa 15 kilometri până în oraşul Lutterworth, unde cei 48 de paleţi cu produse Apple au fost încărcaţi într-un al treilea vehicul.

Polițiștii le cer acum oamenilor să raporteze imediat dacă primesc vreo ofertă pentru a cumpăra ”orice produs Apple în circumstanţe neobişnuite sau care ştie pe cineva care vinde astfel de articole la preţuri reduse”.(sursa:ziarulromanesc.net)

$6.6 Million Worth of Apple Products Stolen on M1 Highway in the UK

TIR cu produse Apple in valoare de £5mil. furat cu totul pe autostrada in Marea Britanie.”Au lovit la pont,ca-n filme”.

A truck driver and security guard were transporting a large number of Apple devices in cargo before being accosted by thieves. The incident took place at around 8pm on Tuesday, November 10, on a slip road off the M1 highway, where the driver and security guard were targeted and tied up.

The truck was later found in Lutterworth, Leicestershire, where it is believed the thieves transferred a total of 48 pallets of Apple products onto a third vehicle and escaped.

Northamptonshire Police are appealing for witnesses and individuals who have been offered Apple products for sale in unusual circumstances or for suspiciously low prices.(sursa:bbc.co.uk)

 

One thought on “TIR cu produse Apple in valoare de £5mil. furat cu totul pe autostrada in Marea Britanie.”Au lovit la pont,ca-n filme,au mutat remorca pe al cap-tractor”.”

  1. Pingback: 2participate

Comments are closed.