Totul este trecator! Cum reacționează fiecare ZODIE la nervi. De care zodii trebuie să te ferești!

Totul este trecator! Cum reacționează fiecare zodie la nervi. Trebuie să te ferești.

Cum reacționează fiecare zodie la nervi. Trebuie să te ferești!

Când cineva ne enervează și ne calcă pe coadă foarte tare avem diverse reacții care diferă de la om la om. Unii din nou reacționează într-un mod enervant de liniștit în timp ce alții nu își prea pot stăpâni acțiunile și vorbele așa cum ar fi cuviincios să o facă pentru că de cele mai multe ori tot ei se vor întoarce la anumite persoane de care au fost călcați pe nervi pentru a-și cere mii de scuze, uneori pentru ceea ce au făcut, iar alte ori doar pentru felul în care au făcut ceva și în niciun caz pentru actul în sine.

În funcție de semnul astral care ne protejează și are mare grija de noi pe parcursul vieții avem un anumit temperament și un anumit fel de a reacționa la nervi. Astfel, în rândurile scrise mai jos îți este prezentată zodia și felul în care 99% din nativii săi reaționează în momentul în care cineva îi enervează în adevăratul sens al cuvântului.

Orice ai face, oricât de mult te-ar enerva o persoană trebuie să reții faptul că prin violență (fizică, verbală, emoțională etc.) nu vei reuși să rezolvi absolut nimic, vorba dulce îți va aduce mai multe avantaje. Fără alte discuții, citește rândurile de mai jos și află cum reacționezi la nervi î funcție de zodie. Caută și zodia prietenilor tăi și vezi cum reacționează ei la nervi.

Berbec:

Ușor de enervat, nativul Vărsător urăște oamenii care caută nod în papură sau care încearcă să îi întrerupă din ceea ce lor le place să facă. Ei întrec deseori limitele oamenilor începând cu insulte și vorbe dureroase care te vor enerva la maxim. Însă dacă vei reuși să îți păstrezi calmul nativul Berbec se va întoarce la tine să își ceară scuze pentru ceea ce a făcut.

Dotat cu o mare incredere in sine, Berbecul este o persoana cinstita, determinata, curajoasa, pasionata si impulsiva. De multe ori idealist, uneori impetuos, personalitatii sale nu ii lipseste dinamismul, iar uneori se ajunge chiar la incapatanare. Energia lui il determina sa prefere lucrul individual si sa aprecieze dezbaterea, chiar daca ii este greu sa accepte sa fie contrazis.

Prin urmare, Berbecul exceleaza in arta contradictiei. In competitie, acesta este un “castigator”: cu putine scrupule, el isi asuma riscuri si este dispus chiar sa si minta numai pentru a-si atinge scopul.

Taur:

Temperamentul lor este unul forte calm. Nimic nu-l va scoate din minți în cazul în care nu ajungi să torni ultima picătură în paharul său cu nervi. Căci dacă ai făcut asta vor începe să țipe și vor deveni foarte emotivi plimbându-se de colo colo. Le ia foarte mult timp să se enerveze atât de tare încât chiar să scoată o vorbă, însă le ia mult mai mult de atât să se calmeze.

Gemeni:

Lor nu le place să se exteriorizeze, astfel încât poți încerca să îi calci pe nervi oricât de mult vei dori, căci în vorbele sau acțiunile lor nu vei vedea niciodată nervozitate. Singurul lucru ce i-ar putea da de gol sunt mici ticuri nervoase precum umezitul buzelor, lăcrimatul ochilor, înroșirea feței sau tremuratul mâinilor.

Dacă observi asta este timpul să te oprești. Spirite vii, niciodata obosite, Gemenii cauta sa cunoasca, sa inteleaga si sa explice toate aspectele vietii. Curiozitatea lor legendara fac din acestia niste persoane foarte interesante si, prin urmare, de multe ori, sunt remarcati ca avand cunostinte multiple.

Rac:

Când ai enervat un nativ al zodiei Rac este foarte greu să observi asta până în momentul în care îți oferă un comportament „silențios” ignorându-te, iar dacă VOR FI NEVOIȚI să vorbească ceea ce vor spune va fi scurt și la obiect pe un ton agresiv și grăbit. În final, probabil te va ierta, însă nu va uita niciodată cât de tare l-ai enervat dacă ai ajuns în punctul să te ignore.

Leu:

Se enervează mult mai repede decât ai putea crede. Urăște certurile în public, iar dacă este nevoit să fie victima uneia va face o șcenă de toată frumusețea vorbind foarte repede și spunând despre tine cele mai jenante chestii pe care le știe fără să reușești să scoți vreun cuvânt în fața sa. Te vei simți certat și supărat după o ceartă aspră cu un nativ al zodiei Leu.

Fecioară:

Dacă atingi punctul maxim de nervozitate al Fecioarei mai bine ai fugi. Are moduri viclene și inteligente de a te face să regreți fiecare cuvânt rostit în momentul în care i-ai provocat nervi. Iar, în mod normal, dacă ai supărat-o atât de tare nu va mai dori să îți vorbească vreodată. Semn de pamant, Fecioara afiseaza un profil elegant. Din fire organizata, independenta si harnica, Fecioara este de ajutor si cinstita.

Balanță:

Este cea mai enervantă zodie în momentul în care vrei să o enervezi pentru că știe să te atace unde doare cel mai tare. Se preface să totul este bine și că nimic nu se întâmplă, face mici reproșuri și nimic mai mult, căci știe că te va deranja să vezi că tu te enervezi și superi iar ea acționează într-un mod calm și liniștit de parcă nimic nu s-ar întâmpla.

Scorpion:

Nu le place să îl vezi în momentul în care este nervos, căci în acele momente duce o luptă aspră cu el în interiorul său pentru a nu reacționa violent (acest lucru se întâmplă în special când este mințit). După câteva minute va deveni înfricoșător de liniștit și își va servi reproșuri și vorbe dure pe tavă în semn de „recunoștință” pentru nervii provocați.

Săgetător:

Seamănă foarte tare cu Berbecul, acționează repede și fără să gândească, într-un mod tăios. Te va face să accepți, așa cum îi place să spună, „crudul adevăr” și-ți va spune vorbe groaznice și ofensive. Însă odată ce se calmează vine la tine și-și cere scuze pentru felul în care ți-a spus vorbele dar nu și pentru cuvinte în sine.

Capricorn:

Privire tăioasă și dezgustată. Plin de emoții (în interior). Nervozitatea lui se citește clar în acțiunile pe care le face și mai ales în felul în care te tratează. Te va face să te simți de parcă nu ai contat niciodată pentru el și totodată că nici nu vei mai conta pentru el în întreaga ta existență. Îi pare rău că te pierde, dar orgoliul său este prea mare să te oprească.

Rautatea sa si simtul datoriei il vor ajuta intotdeauna sa primeasca ceea ce vrea. Capricornul poate parea uneori rigid, dar nu inceteaza niciodata sa isi indeplineasca sarcinile atat cele profesionale cat si cele personale.

Persoana de incredere si eminamente demna, Capricornul este un adept al conformitatii. Cu o mare tarie de caracter, acest semn zodiacal este ambitios din fire si foarte responsabil. Fiind un semn de pamant are o inclinatie puternica pentru rigoare si un real simt al datoriei.

Vărsătorii:

Au diverse reacții total diferite. Fie vor fi enervant de liniștiți și te vor călca serios pe nervi cu chestia asta, fie vor fi foarte gălăgioși pentru a se asigura că te va face de râs și în fața oamenilor care se află în jurul vostru povestindu-ți pe lung toate defectele pe care le ai și felul în care acesta este deranjat până peste cap de ele.

Pești:

Nu le este frică de nimic, în special să piardă persoane. Dacă i-ai supărat te vor trata superior și te vor face să te simți un om inutil în societatea din zilele noastre. Te vor înjunghia cu cele mai ascuțite cuvinte pe care le deține și te va face să te simți vinovat pentru orice se întâmplă în lume.

One thought on “Totul este trecator! Cum reacționează fiecare ZODIE la nervi. De care zodii trebuie să te ferești!”

Comments are closed.