Un șofer de TIR, ieșit prima oară din țară a ajuns să facă pușcărie în Anglia! Motivul este incredibil!

Atras de mirajul banilor mai multi, de o alta sansa si de posibilitate unui trai decent, pentru a isi putea intretine familia, soferul roman, a incalcat cate reguli elementare si a ajuns sa-si transforme visul intr-un chin. Sunt lucruri de invatat, pe care poate si altii le fac, si ar trebui sa invete, sau sa se intrebe daca unele lucruri chiar merita riscul. Va prezentam mai jos povestea acestuia.

Un șofer de tir de origine română care a trecut pentru prima dată granițele țării a ajuns în pușcărie în Anglia, dintr-un motiv incredibil. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, va sta 12 săptămâni în spatele gratiilor. În plus, el s-a ales și cu permisul suspendat pentru un an.

Soferul a plecat in Marea Britanie
Viata de sofer
A umblat la tahograf

Ion a lucrat în România ca şofer profesionist mai bine de 20 de ani şi a ajuns pe 4 octombrie în Anglia, la volanul unui camion de 3,5 tone. La un control de rutină, poliţiştii au descoperit că bărbatul dezactivase frânele electronice (ABS) pentru a putea opri sistemul de control al vitezei şi limitatorul de 90 km/h.

De asemenea, modificase tahograful pentru a putea conduce mai multe ore decât limita legală. Adus în faţa instanţei, Pastramagiu s-a trezit condamnat la 12 săptămâni de închisoare cu executare şi cu permisul suspendat un an. De asemenea, judecătorul a decis confiscarea camionetei, înmatriculată în România.

Ionel Pastramagiu le-a declarat poliţiştilor că e căsătorit, tată a trei copii şi în afară de aceştia o întreţine şi pe mama sa. Le-a mai spus că e prima oară în viaţă când părăseşte România, scrie observator.tv.