Un sofer de TIR, si-a „pierdut remorca pe traseu in Vrancea”.Acesta a plecat de la semafor numai cu capul tractor, si si-a dat seama mai tarziu ca era prea usor.

Circulația autovehiculelor pe șoseaua de centură a municipiului Focșani este îngreunată, la această oră, mai ales în zona între Carrefour și intersecția cu Strada Măgura/Drumul Surăii. La semaforul de la această intersecție, un autotren a ”pierdut” remorca. În momentul în care a vrut să plece de la semafor, remorca s-a desprins de capul tractor. Din fericire, remorca nu a acroșat niciun autovehicul aflat în apropiere.

Un sofer de TIR, si-a „pierdut remorca pe traseu in Vrancea”.Acesta a plecat de la semafor numai cu capul tractor, si si-a dat seama mai tarziu ca era prea usor.

Un sofer de TIR, si-a „pierdut remorca pe traseu in Vrancea”.Acesta a plecat de la semafor numai cu capul tractor, si si-a dat seama mai tarziu ca era prea usor.Circulația autovehiculelor pe șoseaua de centură a municipiului Focșani este îngreunată, la această oră, mai ales în zona între Carrefour și intersecția cu Strada Măgura/Drumul Surăii. La semaforul de la această intersecție, un autotren a ”pierdut” remorca. În momentul în care a vrut să plece de la semafor, remorca s-a desprins de capul tractor. Din fericire, remorca nu a acroșat niciun autovehicul aflat în apropiere.Acesta si-a dat seama ca ceva nu e in regula, dupa ce a plecat de la semafor fara remorca. „Eram prea usor, abia apoi am realizat, ca ramasese in spate”

Acesta si-a dat seama ca ceva nu e in regula, dupa ce a plecat de la semafor fara remorca. „Eram prea usor, abia apoi am realizat, ca ramasese in spate”.Traficul a fost ingreunat.