(VIDEO) Pagube materiale de 500.000 euro provocate de soferul român de TIR in Germania: A trecut pe roşu, si fost a fost împins de tramvai camionul 10 metri.

Un şofer român de TIR a trecut pe roşu, în Germania. Un tramvai a împins camionul 10 metri, pe şine, după un impact care nu a mai putut fi evitat. Pagubele, la tramvai, TIR şi calea de rulare depăşesc jumătate de milion de euro.

vezi VIDEO la sfarsitul articolului!

Vineri, în jurul orei 14.00, şoferul român în vârstă de 23 de ani a ignorat culoarea roşie a semaforului într-o intersecţie din Hannovra şi a vrut să traverseze o linie de tramvai. Viteza lui fiind foarte mică, tramvaiul a lovit în plin cabina, chiar dacă vatmanul a încercat să frâneze.

Hannovra/ Tir care a distrus un tramvai si a provocat daune materiale de 500.000

Presa Germana scrie că TIR-ul a fost târât 10 metri pe şine, tramvaiul a sărit de pe linie, dar, din fericire, au fost doar trei victime. Vatmanul a fost singura victimă ajunsă la spital, în vreme ce o femeie din tramvai, pasageră, şi şoferul român, au primit îngrijiri la locul accidentului.

Acesta le-a spus poliţiştilor că ar fi trecut pe galben, dar în zonă sunt camere de supraveghere.TIR-ul a fost împins într-un stâlp care susţinea firele electrice ale tramvaielor, care a fost dărâmat. Traficul tramvaielor în zona accidentului va fi reluat abia luni la prânz.

Pagubele totale, ale camionului, tramvaiului şi căii de rulare depăşesc 500.000 de euro.

Ravitex

RAVITEX info: Bihorul este între judeţele cu un număr record de muncitori străini. Până la 15 august, firmele de aici au solicitat 313 avize de muncă pentru angajaţi non-UE, în condiţiile în care în tot anul trecut au făcut 216 astfel de cereri.

Ravitex

Cele mai multe solicitări din acest an sunt pentru cetăţeni din ţări vecine, precum Republica Moldova, Ucraina şi Serbia. De pildă, Ravitex, o firmă orădeană de transport internaţional de mărfuri, a angajat doi şoferi din Serbia şi speră să mai „importe”. „De 6 luni am început demersurile şi am reuşit să angajez doar doi oameni, deşi aş fi avut nevoie de 10. Dar din păcate procedura este foarte greoaie”, spune administratorul societăţii, Emil Jurjuţ.