(VIDEO) Șoferul de TIR, denumit de poliția spaniolă „demonul șoselelor” este român. Acesta a speriat cu stilul de condus agresiv o familie într-un turism.

„Demonul şoselelor”, cum a fost catalogat in filmarea postata pe reteaua sociala de politia spaniola, este un român. Spaniolii, speriaţi de un şofer de tir, au alertat poliţia VIDEO

Spaniolii au descris un şofer de tir român ca fiind demonul şoselelor, după ce bărbatul a condus cu o viteză excesivă prin curbe şi tuneluri, forţându-i şi pe colegii de trafic să accelereze. Pasagerii maşinii de care românul vitezoman se apropia violent au filmat incidentul.
Vezi VIDEO la sfarsitul articolului

Un român în vârstă de 45 de ani a băgat groaza în spanioli, după ce a condus cu o viteză excesivă. Imaginile au fost filmate dintr-o maşină în care se aflau şi copii, scrie pamplonaactual.

Un şofer român a fost amendat, după ce i-a înspăimântat pe colegii de trafic.Spaniolii au alertat autorităţile, iar românul a fost oprit de o patrulă de poliţie care l-a sancţionat cu o amendă de 500 de euro.

(VIDEO) Șoferul de TIR, denumit de poliția spaniolă „demonul șoselelor” este român! Acesta a speriat cu stilul de condus agresiv o familie într-un turism.

„Duel pe autostradă a fost un film pe care Spilberg l-a regizat în SUA în 1971. 48 de ani mai târziu, nu trebuie să mergi atât de departe pentru a vedea înfricoşătoarele scene din film”, a scris Poliţia din Foral pe Twitter.

„El diablo sobre ruedas era una peli de suspense que Spilberg rodó en EEUU en 1971.
48 años después, no hace falta irse tan lejos para rodar escenas de miedo con camiones. Denunciado en Sunbilla por conducción temeraria N121A”

Potrivit poliţiei, şoferul de tir este un român stabilit în Granada. Românul a recunoscut că a mai fost pedepsit pentru asemenea fapte. (sursa articolului si credit: adevarul.ro). Drumuri bune tuturor!