Vila lui Ciorbea pe lacul Floreasca, luată din banii voștri. Hai că n-ați muncit degeaba!

Pardon, nu a lui Ciorbea, a poporului. Deci Vila Poporului – că doar domnul Ciorbea nu pupă PSD-ul în cur pentru el, îl pupă pentru voi, poporul. Ai dracu, ce vilă aveți!
Victor Ciorbea locuieşte într-o vilă extrem de scumpă într-o zonă exclusivistă din Capitală, pe o limbă de pământ de pe lacul Floreasca.

Victor Ciorbea, care ocupă funcția de Avocat al Poporului, a devenit unul dintre cele mai controversate personaje ale clasei politice, după ce a anunțat că va atacă, la Curtea Constituțională, legea care interzice persoanelor condamnate penal să ocupe funcția de premier al României.Ciorbea a mai fost în centrul unei controvesse în 2014, atunci când evz.ro a dezvăluit că vilă pe care o deține în București a fost cumpărată după ce a făcut un credit uriaș.

„Victor Ciorbea actualul Avocat al Poporului, este păsuit de bancă de la plată unor credite totale de 1,4 milioane de euro. Cu acești bani el și-a ridicat o vilă de lux în Capitală, pentru care a garantat și cu un contract”, a scris ziarul. Conform declarației de avere a lui Ciorbea, vilă are o suprafața de 700 de metri pătrați, fiind cumpărată în 2008, cu ajutorul unui credit.

La rubrica datoriilor, Ciorbea  a trecut că are 4 credite contractate în 2007 și scadențe în 2024, a căror valoare totală este de 1.515.700 de euro, scrie stirilekanald.ro.

Cum a câştigat Victor Ciorbea peste 1,2 milioane de euro: Banii apar în declaraţia de avere a fostului premier, acum Avocatul Poporului.Victor Ciorbea este un politican care a avut mai multe funcţii importante, acum este Avocatul Poporului, în trecut a fost şi Primarul Capitalei şi lider de sindicat. Insa cei mai multi isi amintesc de el ca premierul Romaniei, functie pe care a detinut-o timp de doi ani.

O buna perioada apoi, Victor Ciorbea a fost parlamentar. Pana in 2014, cand a fost numit Avocatul Poporului, fostul premier si-a profesat si meseria, cea de avocat. In declaratia de avere depusa la numirea in aceasta functie, Ciorbea a specificat ca intre 2005 si 2014 a obtinut onorarii de circa 1,2 milioane de euro, consemnează wowbiz.ro.
Victor Ciorbea si sotia sa, Lacrima au impreuna o firma de avocatura, cei doi specializandu-se in dosare privind retrocedarile. Dupa numirea sa in functia de Avocat al Poporului, Victor Ciorbea s-a suspendat din profesia de avocat, lasand-o pe sotia lui sa se ocupe singura de firma.

Averea familiei Ciorbea consta in doua case in Bucuresti si alte doua in comuna Ponor din Alba, localitatea natala a fostului premier.

sursa:kmkz.ro/ adevarul.ro

2 thoughts on “Vila lui Ciorbea pe lacul Floreasca, luată din banii voștri. Hai că n-ați muncit degeaba!

Comments are closed.