Un şofer român, a locuit 6 luni în cabina TIR-ului, în Germania.Patronul raportat autoritatilor.

Un şofer român a locuit 6 luni în cabina TIR-ului, în Germania. El venea acasă două luni, apoi pleca jumătate de an, timp în care nu ieşea din camion.

Timp de jumătate de an, un șofer de camion din România a locuit în vehiculul său, perioadă în care lucra în Germania.

Pentru a pune capăt vieții nomade a șoferilor de camion, nu li se mai permite să-și petreacă perioadele de repaus săptămânal obișnuit de 45 de ore, de exemplu în weekend, în vehicul, scrie logistik-watchblog.de.

În timpul unui control efectuat pe A93, lângă Gattendorf, în districtul Hof, poliția a observat un caz deosebit: un șofer de camion din România a lucrat în Germania șase luni, la un moment dat, locuind tot timpul în camionul său.

Conform raportului Verkehrsrundschau, el pleca în România timp de două luni, după 6 luni pe şosele.

Poliția a evaluat digital timpul de conducere și de odihnă al șoferului în cauză și a descoperit încălcarea normelor. Şoferul a recunoscut că a dormit doar în cabină şi a primit o amendă de 100 de euro, fără alte sacţiuni suplimentare.

citeste si: Un patron a fost arestat pentru exploatarea șoferilor de TIR români, neplata salariilor, si conditiile de munca! Se face dreptate?

Angajatorul german al şoferului a fost raportat autorităţilor din domeniul muncii şi protecţiei sociale.

Citeste si:

Şofer român amendat în Elveţia, şi-a lipit filtrul de cafea pe bordul camionului

Şofer român amendat în Elveţia, şi-a lipit filtrul de cafea pe bordul camionului

Un şofer român a fost amendat în Elveţia, după ce şi-a lipit filtrul de cafea pe bordul camionului. Românul a fost oprit la un controld e rutină la care poliţiştii au fost uimiţi de idea românului.

Șoferul român al unui camion şi-a montat o masină de cafea pe tabloul de bord. Acest lucru nu numai că i-a limitat câmpul vizual, dar l-a costat și o amendă serioasă, scrie shn.ch.

Un control de rutină la Schaffausen al poliţiei autostrăzilor din Elveţia a scos la iveală o idee deloc fericită a unui şofer român de TIR. Forte probabil că românul s-a gândit să nu mai piardă timpul în timpul curselor, dacă se simte obosit şi vrea o cafea, aşa că a liăit filtrul direct pe bord.

Câmpul vizual al şoferului era însă limitat serios de aparat, aşa că poliţiştii l-au pus săl dezlipească şi i-au aplicat şi o amendă de câteva sute de franci.

6 thoughts on “Un şofer român, a locuit 6 luni în cabina TIR-ului, în Germania.Patronul raportat autoritatilor.

  1. Pingback: site
  2. Pingback: play go88
  3. Pingback: ruay

Comments are closed.